عمار الحکیم در دیدار با علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه ایران که با حضور جمعی از رهبران سیاسی و شخصیتهای اجتماعی عراق برگزار شد، بر اهمیت روابط عراق و ایران در همه عرصه ها تأکید و ابراز امیدواری کرد که سفر باقری به عراق موجب تقویت بیش از پیش روابط شود.
در این دیدار که در دفتر عمار حکیم در بغداد برگزار شد، حکیم بار دیگر شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه فقید ایران را تسلیت گفت و آن را حادثه ای تأسف بار برای همه مسلمانان و ملت عراق خواند.
الحکیم همچنین با اشاره به ایستادگی درخشان ملت فلسطین در برابر رژیم سفاک صهیونیستی ، از حمایت ایران از مقاومت فلسطین قدردانی کرد.
الحکیم در ادامه سخنان خود گفت : عراق بسیاری از چالش های سیاسی و اجتماعی و امنیتی را پشت سر گذاشته است و دولت فدرال به ریاست محمد شیاع السودانی و حکومت های استانی با تلاش فراوان در پی ارائه خدمات و تحقق سازندگی و توسعه هستند و این موجب افزایش رضایت مردمی از دولت و نیروهای سیاسی شده است.
الحکیم افزود : ائتلاف "چارچوب هماهنگی" از یکپارچگی و انسجام کامل برخوردار است و این باعث شده که بتواند معادلۀ مهمی را برای حفاظت از کشور و تشکیل دولت و برگزاری انتخابات رقم بزند.
الحکیم با تأکید بر اینکه عراق مصمم به پایان دادن به مأموریت نیروهای ائتلاف بینالمللی پس از بینیازی به حضور آنان در عراق درپی شکست داعش است، گفت : حضور نیروهای ائتلاف بین المللی با این حجم از نیروها نوعی قیمومت بر عراق را تداعی میکند.
رهبر جریان حکمت ملی عراق بر وجود یک جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای ائتلاف بین المللی از عراق تأکید کرد و گفت که دولت عراق برای آماده کردن این جدول زمانی و جایگزین کردن روابط دوجانبه میان عراق و برخی کشورهای عضو ائتلاف بین المللی به جای این ائتلاف تلاش میکند.
الحکیم ادامه داد : عراق در حمایت از مسئله فلسطین در همه محافل منطقهای و فرامنطقهای در سطح مرجعیت و دولت و ملت و امدادرسانی تلاش خود را کرده است.
الحکیم افزود : رابطۀ همافزایی میان ایران و عراق به نفع جهان اسلام و کشورهای منطقه است و این رابطه ریشه در اشتراکات فراوان دو ملت دارد.
رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین سیاست دولت رئیس جمهور فقید ایران در تحکیم روابط با کشورهای منطقه را شایسته تحسین دانست و ابراز امیدواری کرد که این روند ادامه پیدا کند.
وی همچنین برای ایران در برگزاری موفقیت آمیز انتخابات پیش رو ابراز امیدواری کرد و برگزاری این انتخابات در زمان کوتاه را نشانۀ کار و انسجام سازمانی در ایران دانست.
22