دوازدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۳) امروز سه شنبه آغاز به کار کرد. بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور، بیش از ۷۰ هزار مخاطب فعال در حوزه کسبوکار، ۱۵۰ سرمایهگذار و ۲۰ رویداد و بخش جانبی در این نمایشگاه حضور دارند. در این رویداد جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه معرفی میشود.
به گزارش خبرگزاری ایران پرس، روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری رییس جمهور با حضور در مراسم افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۳) گفت: حمایت های ویژه برای دانش بنیان های نوپا در نظر گرفته شده است تا بستر حاصل خیزی برای شکل گیری دانش بنیان های نوپا ایجاد شود.
دهقانی فیروزآبادی گفت: باید هر روز سهم شرکتها از تولید ناخالص ملی افزایش یابد و به یک درصد GDP برسد.
وی همچنین اظهار کرد سال گذشته قریب به ٣ میلیارد دلار موافقت نامه برای تجهیزات فناوری بسته شد که این امر نوید بازار پر رونق برای دانش بنیان های تراز کشور است.
مهدی صفارینیا، مدیر پارک فناوری پردیس هم در این مراسم تاکید کرد: اینوتکس فرصت ارائه خدمات نوآورانه شرکتهای دانشبنیان را به داخل و خارج میدهد و امیدواریم برگزاری سالانه این رویداد به توسعه زیست بوم نوآوری کشور و ارتقا رتبه ایران در حوزه نوآوری کمک کند.
صفارینیا افزود پارک فناوری پردیس مزایای قانونی مناطق آزاد را به همراه معافیتهای مالیاتی دارد و شرکتها توسط شبکه بین الملل مختلف محصولاتشان را در ۴۰ کشور دنیا عرضه میکنند.
وی تصریح کرد: فضای کنونی پارک علم و فناوری پردیس به ۵۰۰ هکتار خواهید رسید و هولدینگهای بزرگ میتوانند کمپهای اقتصادی خود را در این منطقه ایجاد کنند.
آندری فرسنکو، دستیار رییس جمهور روسیه در حوزه علمی و فناوری هم با حضور در مراسم افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری گفت: اینوتکس مثال روشنی از تعامل علم، دولت، و حوزه کسب و کار است.
فرسنکو با تأکید بر اهمیت نقش علم و فناوری برای پاسخگویی به چالشهای کشورها، گفت در حال حاضر استقلال و رقابت کردن در حوزه فناوری مهم است.