زبان فارسی، يكی از كهن ترين و غنی ترين زبان های زنده جهان با بيش از 150 ميليون گويشور است و در طول قرن ها، زبان فرهنگ و ارتباطات گسترده وسيعی از مردم جهان بوده است.
به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «غلامعلی حداد عادل» رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، در نهمين گردهمايی موسسه ها و نهادهای فعال در حوزه آموزش زبان فارسی در جهان اظهار داشت: بنياد سعدی با هدف آموزش زبان به غير فارسی زبانان با بهره گيری از اساتيد آموزش ديده ای كه به جز فارسی به دو يا سه زبان ديگر مسلط هستند فعاليت خود را از بيش از ده سال پيش، شروع كرده است.
رئيس بنياد سعدی افزود: آموزش زبان بر حسب موقعيت جغرافيايی و هدف يادگيری نيز متفاوت است.
حدادعادل تاكيد كرد: در ده سال گذشته حدود 40 جلد كتاب آموزشی برای تدريس در سراسر جهان به چاپ رسيده است.
در ادامه اين گردهمايی، «حسين قناعتی» رئيس دانشگاه علوم پزشكی ايران، با اشاره به جايگاه و اهميت آموزش زبان فارسی گفت: دانشجويان خارجی در حال تحصيل در دانشگاه تهران به منظور برقراری ارتباط ملزم به يادگيری زبان فارسی می شوند.
حجت الاسلام ايمانی پور رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نيز گفت: زبان فارسی زبان انقلاب اسلامی است و با نگاه رهبری زبان علم در آينده خواهد بود.
رونمايی از جديدترين محصولات بنياد سعدی شامل سه كتاب و دو سامانه يكپارچه سازی خدمات ديجيتالی و تقدير از رسانه های فعال در حوزه آموزش از ديگر بخش های اين گردهمايی بود.
117