مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: کار ما با آقای ماتزاری به اتمام رسیده و به زودی ایشان وارد ایران خواهد شد.

چرا مهم است:

استقلال در فصل جاری لیگ برتر برای چهارمین بار است که سرمربی خود را تغییر داده است. استقلال فصل را با جواد نکونام شروع کرد، در ادامه سهراب بختیاری زاده به طور موقت هدایت استقلال را بر عهده گرفت. موسیمانه، سرمربی آفریقایی جایگزین بختیاری زاده شد، اما پس از مدتی با کسب نتایج ضعیف و به دلیل تأخیر در پرداخت مطالباتش، از هدایت آبی‌ها کنار رفت و بار دیگر بختیاری زاده هدایت استقلال را بر عهده گرفت و اکنون والتر ماتزاری، سرمربی مشهور ایتالیایی، سرمربی استقلال شد.

او چه می‌گوید:

علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال درباره توافق با ماتزاری گفت: کار ما با آقای ماتزاری به اتمام رسیده و به زودی ایشان وارد ایران خواهد شد.

نکات کلیدی:

دستیاران ماتزاری ابتدا به ایران خواهند آمد.

ماتزاری برای این فصل احتمالا از روی سکو کار خود را پیگیری می‌کنند اما گفتند که شاید روی نیمکت هم آمدند اما اصل صحبت ما این است که ایشان امسال را روی نیمکت نباشد.

نگاه عمیق‌تر:

ماتزاری سابقه هدایت تیم‌های بزرگی نظیر اینترمیلان و ناپولی را دارد. 

/114