به گزارش روزجمعه پارستودی؛ وزارت خارجه چین دراین بیانیه با رد هرگونه مشارکت در سرقت اسرار تجاری، از آمریکا خواست که اتهام های مطرح شده علیه دو تبعه چینی را لغو کند.
وزارت دادگستری آمریکا روزگذشته، دو چینی را به نقش داشتن در جاسوسی سایبری علیه دهها شرکت و سازمان دولتی در آمریکا و دیگر کشورها متهم کرد.
به گفته مقام های وزارت دادگستری آمریکا، هکرهای موسوم به APT10 چینی درحملاتی پایگاه های اطلاعات حساس مراکز تجاری، شرکت ها و صنایع مختلف را در آمریکا و11 کشور دیگر هدف قرار داده اند.
طبق اعلام وزارت دادگستری آمریکا این هکرها همچنین مرکز پروازهای فضایی و مرکز پیشرانش جت متعلق به سازمان هوا و فضای آمریکا (ناسا) را مورد حمله قرار داده اند.
این اتهام های واشنگتن ضد پکن درحالی است که جنگ تجاری بین آمریکا وچین به تازگی وارد دوره موقتی از آتش بس شده است.
کارشناسان معتقدند تلاش نهادهای امنیتی و نظامی برای بزرگنمایی تهدیدهای سایبری علیه این کشور با هدف توجیه و آمادهسای افکار عمومی برای اقدامات سایبری تهاجمی واشنگتن علیه دیگر کشورها مانند روسیه و چین صورت میگیرد.
اقدامات سایبری آمریکا همواره با واکنشهای عملی کشورهای مقابل مواجه شده و آسیبپذیری این کشور را در عرصه فضای سایبری نشان داده است.
برخلاف ادعای مقامات واشنگتن که همواره دیگر کشورها را به حملات سایبری علیه آمریکا متهم میکنند، آمریکا همواره از اولین و بزرگترین کشورهایی محسوب میشود که از فضای سایبری برای اعمال فشار و در واقع تهاجم علیه سایر ملتها استفاده کرده است.
اکنون آشکار شده است که آمریکاییها مسئول بخش قابل توجهی از حملات سایبری در جهان هستند.138/112
بیشتربخوانید:
استراتژی ملی سایبری جدید آمریکا؛ اتخاذ رویکرد تهاجمی/ تحلیل
تهدیدات سایبری و نگرانی نظامیان آمریکا