به گزارش ایران پرس به نقل از نشریه الرای، کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس با حضور درنشست بین المللی «مبارزه با تروریسم در فضای سایبری» به میزبانی بروکسل و انجام مذاکرات دوجانبه خواستار استفاده از تجربیات سازمان مبارزه با تروریسم اتحادیه اروپا و همچنین شورای اروپا در زمینه مقابله با تروریست ها وهمچنین تقویت و افزایش همکاری ها شدند.
کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس همچنین در نشستی مشترک به میزبانی کویت آخرین تحولات را در زمینه مبارزه با تروریسم و داعش بررسی می کنند.
این نشست درسطح مدیران کل سازمان امنیت و برای بررسی آخرین رخدادهای مرتبط با مبارزه علیه داعش تشکیل می شود و به گفته منابع مطلع امنیتی و با توجه به ابلاغ واشنگتن در زمینه احتمال زیاد فروپاشی گروه داعش در سال 2017، تحولات عراق و سوریه و آینده منطقه بدون داعش بررسی می گردد.
همزمان دولت کویت تدابیر گسترده ای را برای مقابله با هرگونه تهدیدات تروریستی اعمال کرده است.
شرایط امنیتی خاص حکمفرما بر کویت و حضور تعداد زیادی از عناصر تروریستی داعش و النصره که تابعیت کویتی داشته و پس از حضور درعراق و سوریه اکنون به کشورشان بازگشته اند و درسطح شهر زیر نظر نیروهای امنیتی تردد می کنند٬ تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی را مضاعف کرده است.
براساس آماری که به تازگی ازسوی وزارت کشور کویت اعلام شده در حال حاضر بیش از پنجاه شهروند کویتی حامی داعش و با افکار تندرو در این کشور شناسایی شده اند و این افراد بدون آنکه دستگیر شوند تحت مراقبت نیروهای امنیتی زندگی روزمره خود را می گذرانند.
دولت کویت همچنین طرحی را در دستور کار دارد که براساس آن اطلاع رسانی و آگاهی بخشی وسیعی میان مردم این کشور در زمینه مقابله با تروریسم و تفکرات و رویکرد های افراط گرایانه و تندرو صورت گیرد و قرار است در راستای اجرای آن وزارتخانه های دفاع و اوقاف و همچنین نهادهای امنیتی و انتظامی اقدامات لازم را صورت دهند.116/111
بیشتر بخوانید:
شورای همکاری خلیج فارس در آستانه ورشکستگی/ تحلیل
شورای همکاری خلیج فارس، تبعیت از عربستان و فرصت سازی برای مداخله انگلیس و امریکا در منطقه / تحلیل