به گزارش خبرگزاری ایران پرس، پنجمین دوره جایزه مصطفی (ص) امشب (جمعه شب) با معرفی برگزیدگان در اصفهان برگزار شد.
سید ابرهیم رئیسی، رئیس جمهور در این مراسم در سخنانی گفت این نشست که در پرتو نام مصطفی(ص) برای تجلیل و تکریم از مقام علم و دانش تشکیل شده است، بیانگر این است که یکی از صفات پیامبر(ص) مهیمن است و بر همه خلائق هیمنه علمی دارد.
رئیس جمهور با بیان اینکه مقام علمی پیامبر، بالاترین مقام است، گفت پیامبر(ص) به عنوان عالمترین اهل این عالم، علم را اینگونه تعریف میکند: علم در سه چیز است، اندیشهها و باورهای الهی، اخلاق فاضله و سبک زندگی انسان سالک الیالله. در این بیان، دانش یا علم نافع، علمی است که برای سعادت انسان و باز کردن گرهها از زندگی انسان به کار آید و بتواند با استفاده از همه ظرفیتهایی که خدا در طبیعت قرار داده و ظرفیتهای انسان، فرمولها را کشف کند.
رئیس جمهور تاکید کرد اگر علم فقط برای کسب قدرت، ثروت، استعمار و استثمار باشد باعث نابودی انسان میشود.
رییسجمهور بیان کرد: در تاریخ اسلام شما میبینید با آغاز رسالت پیامبر تمدن اسلامی رقم خورد و این حرکت علمی یک جهشی را در قرن سوم و چهارم در جهان اسلام به وجود آورد که علم و تمدن در اروپا مدیون این جهش است.
رئیسی در ادامه با بیان اینکه جایزه مصطفی صرفا جایزه به علم نیست بلکه به دو بال علم و ایمان و دین مداری است، گفت رسالت جایزه مصطفی این است که رفاه، سعادت و تمدن نوین بشریت را در پی داشته باشد.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اسلام هراسی و ایران هراسی غرب، گفت علت این سیاست، نگرانی غرب از شکل گیری یک تمدین رقیب در مقابل تمدن آنها است چرا که مسلمین دارای پیشینه و تمدن قوی هستند. بوعلی سینا، خوارزمی و بدیعالزمان مسلمان بودند و این نشان میدهد که با دین میشود به جایگاههای رفیع علمی رسید. چیزی که غربیها از آن وحشت داشتند شکل گرفته است.
/ 114