جانسون با جیرد کوشنر، داماد ترامپ و استیو بانون، استراتژیست رئیسجمهوری منتخب آمریکا در نیویورک دیدار و گفتگو کرد.
هدف از سفر وزیر خارجه بریتانیا به آمریکا، تلاش دولت بریتانیا برای برقراری روابط دیگر با دولت ترامپ است.
رئیسجمهوری منتخب آمریکا نیز در ماههای اخیر از تمایل فراون خود برای دیدار با ترزا می نخست وزیر بریتانیا خبر داده بود و در پیامی توییتری بریتانیا را شریکی بسیار ویژه برای آمریکا خطاب کرده بود.
دو کشور در قبال بسیاری از مسائل منطقه ای و بین المللی موضع مشترک داشته و حتی در زمینه اقدامات نظامی در سطح بین المللی نیز با یکدیگر مشارکت می کنند.
بریتانیا در دو دهه اخیر به ویژه در همه اقدامات و عملیات نظامی عمده واشنگتن در سطح جهان از جمله دو جنگ افغانستان وعراق فعالانه مشارکت داشته است.
با این حال با توجه به روی کار آمدن دولتی جمهوری خواه در آمریکا به ریاست دونالد ترامپ که تاکنون مواضع غیر متعارف زیادی از جمله درباره آینده روابط آمریکا با اروپا اتخاذ کرده است، هنوز با قاطعیت نمی توان در باره کیفیت روابط واشنگتن و لندن در دوره ریاست جمهوری ترامپ اظهار نظر کرد.
به ویژه اینکه ترزا می در قبال برخی اظهارات ترامپ موضعی انتقاد آمیز داشته است؛ از جمله وی اظهارات ترامپ درباره زنان را "غیرقابل قبول" خوانده است.
در عین حال یکی از مهمترین مسائل تاثیر گذار در روابط دو کشور، اجرای خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا (برگزیت) و تبعات و پیامدهای اجتناب ناپذیر آن است.
دولت فعلی آمریکا به ریاست باراک اوباما رئیس جمهوری دموکرات این کشور، مخالف سر سخت خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا است و آن را موجب کاهش اهمیت و موقعیت جهانی و اروپایی بریتانیا تلقی کرده است.
حتی پس از رای مثبت مردم بریتانیا به برگزیت، مقامات ارشد آمریکایی بر اجرای مدیریت شده برگزیت تاکید کرده اند؛ کما اینکه آنتونی گاردنر Anthony Gardner سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا در اواخر دسامبر 2016 با اشاره به برگزیت اعلام کرد تشویق بریتانیا به خروج "سخت" از اتحادیه اروپا اشتباه بسیار بزرگی خواهد بود.
وی در تشریح برگزیت "سخت" تاکید کرد که منظور وی اجرای برگزیت به صورت جنجالی، مدیریت نشده و بدون دوره انتقال طولانی است که در چنین حالتی می تواند موجب بروز اختلالات شدید شده و حتی برای شرکت های آمریکایی زیان بار باشد.
گاردنر همچنین ابراز امیدواری کرد دولت جدید آمریکا به ریاست دونالد ترامپ، پیامی در حمایت از برگزیت "سخت" ارسال نکند.
نگرانی گاردنر با توجه به موضع ترامپ در قبال برگزیت است که بر خلاف دولت اوباما، از آن جانبداری کرده است.
در مجموع انتظار می رود با آغاز اجرای مذاکرات برگزیت از فوریه 2017 ، لندن رویکرد فرا آتلانتیکی خود را با شدت بیشتری دنبال کرده و ضمن نزدیکی هر چه بیشتر روابط با واشنگتن تلاش کند که برای جبران خسارات و هزینه های ناشی از جدایی از اتحادیه اروپا، روابط اقتصادی، تجاری خود را با آمریکا گسترش دهد و در عین حال هماهنگی بیشتری با سیاستهای دولت ترامپ در زمینه مسائل منطقه ای و بین المللی پیدا کند.