به گزارش خبرگزاری ایران پرس ؛در حالی که درخواستهای اسرائیل برای تخلیه مردم به سمت جنوب نوار غزه ادامه دارد، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تاسیسات سلامتی این منطقه را بیش از پیش تحت فشار قرار داده است.
شان کیسی هماهنگ کننده تیم پزشکی اورژانس سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه در یک نشست مطبوعاتی گفت که بیمارستانهای غزه اکنون "مملو از بیماران" و آوارگان داخلی هستند.
به گفته وزارت بهداشت فلسطین در رام الله، تنها ۱۳ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در غزه تا حدی فعال هستند و بیمارستانها چندین برابر بیش از ظرفیت خود بیمار پذیرش کردهاند.
شان کیسی که در ماموریتهای سازمان جهانی بهداشت در بیمارستانهای غزه حضور داشته است، "تشدید خصومت ها" در اطراف بیمارستان اروپایی در شهر خان یونس را "واقعا نگران کننده" توصیف کرد.
هماهنگ کننده تیم پزشکی اورژانس سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: "نباید تاسیسات سلامتی در جنوب غزه نابود شوند. آنها باید کاملاً محافظت شوند. این آخرین خط مراقبتهای سلامتی است که در سراسر غزه وجود دارد. "
ریچارد پیپر کورن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در فلسطین اشغالی نیز در این نشست گفت: ما نمیتوانیم هیچ بیمارستانی را از دست بدهیم.
این در حالی است که پیشتر روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی درباره اوضاع وخیم نوار غزه نوشت: اسرائیل 70 درصد از ساختمانهای غزه را ویران کرده و تا نیمه دسامبر سال جاری میلادی، بیش از 29 هزار موشک و بمب بر روی این باریکه فرو ریخته است.
روزنامه وال استریت ژورنال در ادامه گزارش خود نوشت: حجم ویرانی نوار غزه مشابه اتفاقاتی است که برای آلمان در جریان جنگ جهانی دوم روی داده است.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از ۲۲ هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیدهاند.
اسرائیل هدف جنگی خود از این عملیات را نابود کردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، اعلام کرده است. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان حتی در داخل فلسطین اشغالی این هدف را غیرواقعبینانه و غیرقابل دستیابی میدانند.125