تهران-ايران پرس: حجت‌الاسلام حاج علی اکبری، امام جمعه موقت تهران گفت: سال ۱۴۰۱ اولین سال از قرن و دهه جدید بود. این سال در تاریخ انقلاب اسلامی سالی متفاوت و نقطه عطفی بود و حوادث تلخ و شیرین زیادی داشت.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری، خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: برای درک عظمت تقوا همین کفایت می‌کند که تقوا مکتب نهایی همه برنامه‌های خودسازی است. مخصوصاً که خودسازی در ماه رمضان قرار گرفته است.

وی در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۲۶ اسفند در مصلی امام خمینی (ره) تهران، افزود: ماه معظم شعبان ماه مغفرت الهی ماه صلوات و مناجات شعبانیه است. این ماه به آخرین روزهای خود رسیده است و در آخرین جمعه ماه معظم شعبان قرار داریم.

حاج علی اکبری تصریح کرد: گام‌های ماه رمضان شنیده می‌شود و شاهد نزدیک شدن ماه خدا هستیم. جامعه مؤمنین باید با همه قلب و عمل خودشان از این حقیقت بزرگ استقبال کنند.

وی ادامه داد: از خدای متعال در این روزهای پایانی شعبان کمک بگیرید تا خدا ما را برای ماه رمضان آماده شویم. دعا و استغفار فراوان داشته باشید و برای دردهای روحی خودتان از قرآن طلب شفا کنید.

حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران خاطرنشان کرد: من شما مؤمنین را به رعایت تقوای الهی دعوت می‌کنم. در آستانه ماه رمضان خطبه مشهوری از پیامبر اکرم (ص) وجود دارد که در آن امیرالمومنین (ع) از ایشان می‌پرسند کدام عمل در ماه رمضان با فضیلت تر است و پیامبر در پاسخ فرمودند فاصله گرفتن از گناه و آنچه خدا از شما حرام کرده است با فضیلت ترین کارها و اعمال در ماه رمضان است.

وی با تبریک فرا رسیدن بهار طبیعت و ماه مبارک رمضان اظهار داشت: فرا رسیدن بهار طبیعت و بهار عاشقان، ماه مبارک رمضان را تبریک عرض می‌کنم. این دو عطیه الهی هستند که با هم می‌رسد و ان شاءالله که برای امت و امام امت و خوبان و صالحان مبارک باشد.

امام موقت جمعه تهران تصریح کرد: همانطور که می‌دانید دهه آخر ماه شعبان دهه غبار روبی مساجد نامگذاری شده است. البته پیش از خطبه‌های امروز عزیزانی در این خصوص صحبت کردند و کار بنده را آسان کردند.

وی افزود: هر چند با مسجد تراز فاصله زیادی داریم اما باید مساجد را برای ضیافت الهی آماده کنیم و از جمال مسجد در فرهنگ عمومی غبارروبی کرده که البته این کار همه و بخصوص رسانه‌ها است.

حاج علی اکبری ادامه داد: امیدوارم با اهل مسجد محشور شویم و شایسته است در این ایام یادی کنیم از یادگار امام راحل عظیم الشان مان، حجت الاسلام والمسلمین حاج احمد خمینی که رهبر عزیزمان، رحلت او را غم جانکاه دانستند. وی چهره آشنای مردم، مشاور امین و یار دیرین امام بود که نقش بی بدیلی در حفظ سلامتی روح و جسم امام داشت و به همین خاطر حق زیادی بر گردن مردم دارد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران افزود: بعد از رحلت امام عظیم الشان هم شش سال مانند یک سرباز پا به پای رهبر عزیزمان بود و نقش بی بدیل خود را در این دوران به یادگار گذاشت.

حاج علی اکبری در بخش دیگری از خطبه خود اظهار داشت: این خطبه و این نماز جمعه آخرین نمازجمعه سال ۱۴۰۱ است و مؤمنین که اهل محاسبه و اهل عقل و خرد هستند پیگیر محاسبه شخصی، ملی و اجتماعی می‌باشند. آنان کارنامه شکست‌ها و موفقیت‌ها، درس‌ها و عبرت‌های خود را نگاه کرده و برای ادامه مسیر خود توشه بر می‌دارند.

وی ادامه داد: سال ۱۴۰۱ را پشت سر گذاشتیم. این اولین سال از قرن و دهه جدید بود. سال ۱۴۰۱ در تاریخ انقلاب اسلامی سالی متفاوت و نقطه عطفی بود و حوادث تلخ و شیرین زیادی داشت.

حاج علی اکبری افزود: زلزله، سیل، حوادث فراوان و البته نزولات آسمانی زیادی در این سال داشتیم که خسارات جانی کم اما خسارت مالی زیادی بوجود آمد. لذا لازم است در مدیریت بحران یک قرارگاه ملی و فراتر از ستاد بحران فعلی تعریف شود زیرا کشورمان حادثه خیز است.

امام موقت جمعه تهران تصریح کرد: در ارتباط با حوادث فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی هم شاهد وقایع ریز و درشت فراوان بودیم. در نیمه دوم سال، مردم انقلابی و صبورمان بزرگترین جنگ رسانه‌ای و سهمگین‌ترین جنگ ترکیبی را شاهد بودند که از طرف عوامل استکبار جهانی به شکل تحسین برانگیزی برنامه ریزی شده بود حتی رهبر انقلاب نیز به این نکته اشاره کردند که برنامه ریزی آنها بسیار خوب بوده است.

وی افزود: آنها حوالی ۱۰۰ روز کشور را در محاصرات فراوان قرار دادند و در یک جنگ شناختی تلاش کردند چهره‌ای مخدوش از انقلاب اسلامی و ایران نشان بدهند تا میوه آن را از مذاکرات برجامی بدست آورند.

حاج علی اکبری ادامه داد: در پاییز و زمستان ۱۴۰۱ مردم و امت ما در برابر سه موج بزرگ ایستادگی کرد. اولین آن حملات پی در پی دشمن در عرصه رسانه‌ای و حتی با خشونت عریان و انجام رفتارهای وحشیانه بود. شایعه سازی و کشته سازی از برنامه‌های اصلی آنان بود. حادثه شاهچراغ، اتفاقات در سیستان و کردستان از جمله این امور بود. همچنین قتل بسیجیان و نیروهای انقلابی که آنها را از یادمان نمی بریم.

وی افزود: دشمنان در ادامه با پروژه مسموم سازی دانش آموزان و نیز فراخوان‌های چهارشنبه آخر سال تلاش کردند قائله دیگری به راه بیاندازند.

حاج علی اکبری خاطرنشان کرد: در ادامه تحریم‌ها دشمن عملیات شیطانی خود را انجام داد. در عین حالی که تلاش کرد ایران را از برخی مجامع بین المللی و جهانی اخراج کند تا دیپلماسی شیطانی خود را به انجام برسانند.

116