«بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به توئیت سخیف و گستاخانه وزیر امور خارجه بحرین درباره سرزمین و حکومت ایران اظهار داشت: "حقیرتر و کوچک تر از آنید تا درباره ایران سرفراز و مظهر تاریخ و تمدنی کهن و پر شکوه اظهارنظر کنید."
وزیر خارجه بحرین پیشتر نیز در راستای جلب توجه مقام های آمریکا و رژیم صهیونیستی، مساله قدس را مساله ای فرعی دانست و گفته بود که ایجاد اختلاف با آمریکا بر سر موضوع فلسطین فایده ای ندارد.
همنوایی با سیاست های آمریکا و اسراییل؛ تنها دلخوشی عمال بحرینی
این مواضع پوچ از سوی عمال حاکمیتی سست بنیان عنوان شده است که مشروعیت خود را از دست رفته می بینند و تنها دلخوشی شان همنوایی با سیاست های آمریکا و اسراییل در منطقه است.
از دیدگاه وزیر خارجه بحرین خطر فعلی در منطقه ایران است و توصیه وی به دیگر کشورهای عربی نیز این است که به خاطر مسایل جانبی با امریکا وارد جدال نشوند.
این اشاره وزیر خارجه بحرین در واقع واکنشی منفعلانه به رای پنجشنبه گذشته مجمع عمومی سازمان ملل به پیش نویس قطعنامه حمایت از قدس است که با 128 رأی موافق، 9 رأی مخالف و 35 رأی ممتنع به تصویب رسید.
بر اساس این قطعنامه، سازمان ملل متحد، قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت نخواهد شناخت.
اظهارات وزیر خارجه بحرین به نوعی ابراز نگرانی از محکومیت هایی است که در قالب الفاظ از سوی برخی کشورهای عربی در واکنش به تصمیم آمریکا در خصوص به رسمیت شناختن قدس بعنوان پایتخت رژیم صهیونیستی مطرح شده است اما نه آمریکا و نه رژیم های سست بنیان و سرکوبگر همچون بحرین نمی توانند با ادعاسازی های موهوم هرسخن گزاف و اتهامی بی اساس علیه ایران را توجیه کنند.
آنگونه که رهبرمعظم انقلاب اسلامی بارها خاطر نشان کرده اند، تحولات پر شتاب در سطح منطقه ای و بین المللی نیازمند افزایش سطح تحلیل و آگاهی از مسایل گوناگون و داشتن استقلال و هویت است.
تاریخ نشان داده است که به رغم همه توطئه ها، دسیسه ها و تولید بحران های ساختگی؛ فلسطین تا آزادی کامل، همچنان مساله نخست جهان اسلام باقی خواهد ماند.
بحرین بدون حمایت آمریکا و عربستان نمی تواند به اقدامات سرکوبگرانه خود ادامه دهد
البته شکی نیست که بحرین بدون حمایت آمریکا و عربستان نمی تواند به اقدامات سرکوبگرانه خود ادامه دهد بنابراین برای بقایش نا گزیر است بهای این حمایت را با لفاظی های سخیف و بیش از حد و اندازه خود علیه ایران بپردازد.
این که وزیر خارجه بحرین مسئله قدس را مساله ای فرعی و ایران را منشا نگرانی و اصلی بنامد درخوشبینانه ترین تحلیل نشان ازبی خردی عمیق سیاسی و عدم تونایی درک بدیهی ترین موضوعات جهانی دارد اما برداشت دیگرازاین سخنان، خوش خدمتی به آمریکا و اسراییل است که برای حاکمان بحرین چیزی بیش از تکیه بر باد نیست.115/111
نویسنده: جمشید امین زاده
بیشتر بخوانید:
قاسمی خطاب به وزیر خارجه بحرین: حقیرتر از آن هستید که درباره ایران سرفراز اظهارنظر کنید
سعید الشهابی: ایران در بحرین دخالتی ندارد/ آلخلیفه علیه بحرینیها اعلان جنگ کرده است
بحرین، تکرار ادعاهای موهوم علیه ایران برای فرار از واقعیت/ تحلیل