به گزارش ایران پرس؛ در بیانیه شورای عالی سیاسی یمن آمده است: مواضع مسئولانه شماری از ملت های عرب که با ورود بن سلمان به کشورشان مخالفت کردند، بیانگر همدلی و همبستگی آنان با مردم یمن است که در معرض حملات تجاوزگرانه ائتلاف متجاوز سعودی قرار گرفته است.
این بیانیه میافزاید: می توان از انزوای عربستان و امارات که مجری برنامه های آمریکا و صهیونیست ها برای نابودی آرمان فلسطین در منطقه هستند به عنوان پیروزی ملت های عرب و مسلمانان یاد کرد که فلسطین را از موضوعات مرکزی و اولویت خود می دانند.
در این بیانیه از سازمان های بشردوستانه، احزاب و سازمان های آزادیخواه خواسته شده است که مواضع روشنی در قبال محاصره شهروندان یمنی و اشغالگری خاکشان از سوی دشمنان اتخاذ کنند.
بن سلمان از اول آذرماه (22 نوامبر) نخستین دور از سفرهای خارجی خود را آغاز کرد و ریاض را به مقصد چند کشور عربی شامل امارات، بحرین، تونس، مصر، الجزایر و موریتانی ترک کرد.
به دنبال رسوایی بزرگ ولیعهد سعودی در قتل «خاشقچی»، نقشه او که با راهاندازی سفرهای خارجی به کشورهای عربی قصد داشت، خود را از انزوای بین المللی و نیز فشار افکاری عمومی در مورد جنایت یمن و قتل این روزنامه نگار، خود را رها سازد، با اعتراضات مردمی در این کشورها نقش برآب شده است .
بن سلمان شب گذشته(سه شنبه) در ادامه سفرهای دورهای اش، پس از مصر، وارد تونس شد و با مسئولان بلندپایه این کشور از جمله «الباجی قاید السبسی» دیدار و گفت و گو کرد، موضوعی که خشم شهروندان این کشور را برانگیخت و تونسی ها را به خیابان های پایتخت کشاند.
شدت فشار افکار عمومی و اصحاب رسانه به گونه ای بود که ریاست جمهوری تونس کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «بن سلمان» را از بیم در تنگنا قرار گرفتن ولیعهد سعودی لغو کرد و تنها عکاسان اجازه ورود به کاخ «قرطاج» محل دیدار دوجانبه را یافتند.
بن سلمان سه شنبه شب برای شرکت در نشست گروه 20- تونس را به مقصد «بوینس آیرس» پایتخت آرژانتین ترک کرد؛ قرار است.
پس از نشست گروه بیست، ولیعهد سعودی قرار است سفرهای خود به کشورهای الجزایر و موریتانی را از سر گیرد.
118/110
بیشتر بخوانید:
«بن سلمان» وارد تونس شد
میزبانی از بنسلمان، توهین به تونسیهاست
مغرب بنسلمان را راه نداد