نماینده مجلس ملی افغانستان تاکید کرد: نقشه‌های آمریکا برای جا انداختن گروه تکفیری تروریستی داعش در افغانستان و بهره‌برداری از این گروه خطرناک برای رسیدن به اهداف فرامرزی شکست خورده است.

به گزارش پارس‌تودی؛ «الله گل مجاهد»، نماینده مجلس ملی افغانستان در گفت وگو با رادیو پشتو برون‌مرزی صدا و سیما؛ با بیان اینکه آمریکا می‌خواهد افغانستان همچنان در وضعیت جنگی باقی بماند افزود: واشنگتن برای تحقق این هدف این بار نه از طریق نظامیان آمریکایی، بلکه از طریق به راه انداختن جنگ بین طالبان و داعش اقدام می‌کند.

مجاهد هدف آمریکا از تقویت داعش در افغانستان و حفظ ناامنی و بی‌ثباتی در این کشور را ایجاد مشکل برای کشورهای قدرتمند منطقه مانند چین، ایران و روسیه دانست و گفت: آمریکا در این زمینه هم شکست خورده است، چون مردم افغانستان حضور داعش را در کشورشان نخواهند پذیرفت.

نماینده مجلس ملی افغانستان با اشاره به اقدام دولت افغانستان در نجات داعشی‌ها از محاصره طالبان در جوزجان (شمال افغانستان) و تلاش آمریکا برای تقویت این گروه تروریستی تاکید کرد: داعش پروژه آمریکایی- صهیونیستی بود که شکست خورد.

مجاهد تصریح کرد: تا زمانی که آمریکایی‌ها کاملا افغانستان را ترک نکنند در این کشور امنیت برقرار نخواهد شد.

«ضمیر کابلوف» Zamir Kabulov نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور افغانستان اخیرا اعلام کرد اسنادی وجود دارد که نشان می‌دهد آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی «ناتو» در انتقال تروریست‌های داعش از عراق و سوریه به افغانستان نقش دارند.

مقامات و مردم افغانستان نیز بارها اعلام کرده‌اند آمریکا با حمایت همه جانبه از داعش به دنبال گسترش فعالیت این گروه تروریستی در افغانستان است.

آمریکا و متحدانش در سال 2001 به بهانه مبارزه با تروریسم و تامین امنیت در افغانستان به این کشور یورش بردند اما از آن تاکنون، ناامنی، تروریسم و تولید مواد مخدر در افغانستان افزایش چشمگیری داشته است.

137/120

بیشتر بخوانید:

داعش، مسئولیت حمله به‌مسجد شیعیان را در پکتیا افغانستان پذیرفت

تلاش برای دامن‌زدن به جنگ فرقه‌ای در افغانستان/ تحلیل و ویدئو