هفت شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به صادرات تجهیزات پزشکی خود به ۲۳ کشور شدند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، جمهوری اسلامی ایران با توان تولید محصولات باکیفیت به بازارهای بین‌المللی راه پیدا کرده است و موفق به صادرات دانش بنیان ها از جمله تجهیزات پزشکی ضروری به ۲۳ کشور شده است.

بر همین اساس ، باشگاه سرآمدان صادرات دانش بنیان ایران (IHTECC) با هدف حمایت از شرکت‌های صادراتی دانش بنیان برتر تأسیس شد تا از طریق ارزیابی شاخص‌های صادراتی به تقویت توان صادراتی این شرکت‌ها کمک کند.

 شرکت‌های صادراتی دانش بنیان در قالب شرکت‌های ۵ ستاره، ۴ ستاره و ۳ ستاره رتبه‌بندی شدند.

مقصد صادراتی شرکت‌های ۵ ستاره صادراتی به ۲۳ کشور آسیایی و اروپایی، آفریقا و همچنین کوبا بوده است.

یکی از شرکت‌های فعال در حوزه سلامت در ایران با دارا بودن پنج سایت تولید به بزرگترین تولید کننده محصولات بیوتکنولوژی پزشکی در غرب آسیا تبدیل شد و محصولات خود را به  کشورهای روسیه، قزاقستان، مالزی، ترکیه، ارمنستان، لبنان، جمهوری آذربایجان، عراق صادر کرده است. 

یکی دیگر از شرکت‌های دانش بنیان در ایران، برای تولید پروتئین‌های درمانی مبتنی بر DNA هورمون‌های درون‌زا و لکوترین‌ها، که کنترل کننده عملکردهای اساسی بدن هستند، فناوری خــود را منحصراً از مرکز بین‌المللی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولـوژی سازمان ملل متحد (ICGEB) به دست آورده است.

این شرکت دارویی اولین گروه در ایران است که از این باکتری‌ها و سلول‌های اصلاح شده ژنتیکی برای تولید پروتئین‌های درونی بنیادی استفاده می‌کند.

مقاصد صادراتی این شرکت، کشورهای پاکستان، عراق، سوریه و آلمان است.

یکی از شرکت‌های فعال دیگر ایرانی در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات نانومقیاس محصولات خود را به کشورهای چین، مالزی، اندونزی، عراق، کره جنوبی، پاکستان، لبنان، نیجریه و کوبا صادر کرده است.

صادرات خط تولید صنعتی نانو الیاف به کره جنوبی و راه اندازی پنج خط تولید صنعتی نانو الیاف در چین از دیگر موفقیت‌های صادراتی این شرکت به شمار می‌رود.

فناوران یکی دیگر از شرکت‌های دانش بنیان ایران با تولید داروهای نوترکیب و آنتی بادی‌های مونوکلونال دارویی  محصولات خود را به کشورهای ترکیه، مالزی، عراق، سوریه و پرو است

شرکت دانش بنیان دیگری در ایران با تولید توربین‌های بزرگ گازی محصولات خود را به کشورهای اندونزی،عراق، سوریه صادر کرد.

فناوران یکی دیگر از شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با رعایت الزامات GMP و با کسب استاندارد جهانی ایزو ۹۰۰۱ و CE اتحادیه اروپا اقدام به تولید ۴۰ محصول با تکنولوژی الایزا شــامل انواع کیت‌های تشخیص مارکرهای سرطانی، بیماری‌های عفونی، هورمونی و بیش از ۵ نوع کیت بیوشیمی و همچنین کیت مولکولی کرده است.

این شرکت صادرات به ۶۰ کشور از جمله آلمان، ایتالیا، بلژیک، برزیل، کره جنوبی، ترکیه، مصر، مالزی، جمهوری آذربایجان، گرجستان، مقدونیه و تانزانیا را در کارنامه خود ثبت کرده است و به عنوان صادرکننده نمونه ایران با صادرات به ۴ قاره شناخته می شود.

117

بیشتر بخوانید:

رشد ۱.۵ برابری صادرات دانش‌بنیان در ۷ ماهه اول سال