وزیر امور خارجه ایران، در آستانه مراسم تشییع پیکر شهیدان «سیدحسن نصرالله» و «سیدهاشم صفی الدین» تأکید کرد: مراسم امروز نشان‌دهنده زنده بودن مقاومت و وفاداری حزب الله به آرمان‌های خود است.

چرا مهم است:

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که منطقه غرب آسیا با تنش‌های سیاسی و نظامی مواجه است و حزب الله به عنوان یک بازیگر کلیدی در این معادلات شناخته می‌شود.

زمینه خبر:

پیکر شهیدان سیدحسن نصرالله، دبیر کل فقید حزب الله لبنان و سیدهاشم صفی‌الدین امروز (یکشنبه) با حضور پرشور حامیان محور مقاومت در جنوب لبنان تشییع می شود.

در این آیین مقامات عالی و نمایندگان کشورهای مختلف حضور دارند و بیش از ۴۰۰‌ رسانه بین‌المللی این مراسم را پوشش خبری می‌دهند.

او چه می گوید:

«سیدعباس عراقچی» رئیس دستگاه دیپلماسی ایران روز یکشنبه در کنفرانس مطبوعاتی خود در فرودگاه بین المللی بیروت تاکید کرد: مسیر مقاومت ادامه پیدا خواهد کرد و همانطور که تاکنون پیروزی های زیادی بدست آورده است، پیروزی نهایی را هم بدست خواهد آورد.

عراقچی درباره شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل فقید حزب الله و سید هاشم صفی الدین رئیس فقید شورای اجرایی حزب الله گفت: دو نفر از دلاورترین و پاکترین فرزندان لبنان برای اعتلای مقاومت و برای مبارزه با اشغالگری و برای بیرون راندن صهیونیست ها از سرزمین های اشغال شده فداکاری های بسیار کردند و در نهایت به مقام رفیع شهادت نائل شدند.

نگاه عمیق‌تر: 

اظهارات عراقچی نشان‌دهنده عزم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از حزب الله و ادامه مسیر مقاومت در برابر تهدیدات خارجی است.

117