ایران پرس- روزنامه فرانسوی لوگران سوار در مقاله ای نوشت: خروج آمریکا و اسرائیل با خطرناک ترین رهبران مضحک دنیا، بهترین اتفاق ممکن بود.

روزنامه فرانسوی لوگران سوار در مقاله ای به قلم جرمی سالت، به بررسی تبعات و حواشی تصمیم آمریکا و اسرائیل مبنی بر خروج از یونسکو پرداخت.

این نشریه که به حزب کمونیست نزدیک است نوشت: سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد – یونسکو اولین زیرمجموعه سازمان ملل بود که فلسطین را به عنوان یک کشور عضو پذیرفت. اما آمریکا و اسرائیل دست در دست یکدیگر تصمیم گرفتند این سازمان را ترک کنند. بهتر از این قابل تصور نبود.  

مضحک ترین رهبران خطرناک دنیا

رهبران این حکومت های  آشوبگر و یاغی، مضحک ترین رهبران خطرناک دنیا هستند. آمریکا و اسرائیل از زمان ایجاد اسرائیل موجب خشونت بار ترین رویدادهای جهان بوده اند. البته آمریکا از سال 1990 تا به امروز علاوه بر فلسطین، در سه کشور جهان قتل عامی بزرگ به راه انداخته است: دو جنگ در عراق، و جنگ در سوریه و لیبی. آمریکا هم اکنون نیز عربستان را در جنگ و قتل عام یمن همراهی می کند.

بقای اسرائیل به قانون شکنی گره خورده

در خصوص اسرائیل که همواره ناقض قوانین و پیمان هاست باید گفت، بقای اسرائیل به همین قانون شکنی گره خورده است. کنار گذاشتن اسرائیل از سازمان ملل با هدف تغییر سیاست های تل آویو، به عنوان یک احتمال از مدت ها وجود داشته است. از طرف دیگر کدام تشکل  می تواند عضوی را که قطعنامه ها را ، نه یک بار بلکه بیش از 50 بار نقض کرده است و حاضر به اطاعت از قوانین نیست، در کنار سایر اعضا خود نگاه دارد. اما اسرائیل روش خود را برای ماندن در جامعه بین الملل تغییر نداد، چرا آمریکا، کشوری یاغی که قوانین بین المللی را نقض می نماید، در هر سطحی و از هر طریقی از اسرائیل حمایت می کند.

یونسکو برای محافظت از میراث فرهنگی فلسطین اقدامی شایسته انجام داد. هر آنچه که برای غیر یهودیان حائز اهمیت است، برای صهیونیست ها جذابیتی ندارد. از طرف دیگر آثار فرهنگی و باستانی مربوط به یهودیت در فلسطین وجود ندارد و فلسطین نه یک بار – در سال 1948 – بلکه دو بار در – 1967 – ویران شده است.

تخریب و ویرانی فلسطین شرط لازم برای ایجاد «کشور یهود»

تخریب و ویرانی فلسطین شرط لازم برای ایجاد «کشور یهود» به نخست وزیری بنیامین نتانیاهو قلمداد می شود. یا  همه چیز یا هیچ چیز: صهیونیست ها برای این کشور یهودی نه جایگزینی را می پذیرند و نه بر سر آن مصالحه ای می کنند. فلسطینی ها گزینه های متعددی ارائه کرده اند: ایجاد یک کشور سکولار و یا حتی ایجاد دو کشور فلسطینی و اسرائیلی در کنار هم. اما اسرائیل همه خاک فلسطینی ها را می خواهد و لاغیر.

حذف فلسطین در سال 1948 با نابودی حدود 500 روستا - به رغم برخورداری از ارزش های فرهنگی و باستانی - همراه شد. مابقی آثار باستانی و فرهنگی فلسطینی ها نیز در سال 1967 ویران شدند. این تخریب ها از نابودی محله مغربی ها در سال 1967 آغاز شد. این محله باستانی تخریب شد تا ساختمان پلازا در مجاورت حرم شریف ساخته شود. جنگ، فلسطینی ها را نیز از شهر دیار شان فراری داد. فلسطینی ها ناگزیر شدند کرانه باختری رود اردن را ترک کنند. اکثر ساکنان این منطقه در جریان تهاجم صهیونیست ها در سال 1948 به کرانه باختری رود اردن گریخته بودند.

محوطه مسجد الاقصی فاش کننده دروغ صهیونیست ها

جنگ با محو تمامی آثاری که ثابت می کرد فلسطینی ها ساکن این منطقه بوده اند، همراه بود. این اقدامات به صهیونیست ها اجازه می داد تا بگویند: «کدام فلسطین؟ اینجا هرگز فلسطینی وجود نداشته است.»  البته این همان چیزی است که اسرائیلی ها از همان ابتدا می گفتند. از نظر اسرائیل، الاقصی به عنوان یک تهدید بر سر بیت المقدس سایه افکنده، چرا که محوطه مسجد الاقصی فاش کننده دروغی است که صهیونیست ها می گویند.

در این مورد باید خاطر نشان کرد ، به رغم سال ها حفاری زیر حرم شریف صهیونیست ها هنوز نتوانسته اند معبدی کشف کنند و این مسئله برای  آن ها غیر قابل فهم است و صهیونیست ها را عصبانی می کند. امروز در این منطقه یکی از دیرینه ترین ویرانه های باستانی جهان کشف شده است. در ترکیه معابد باستانی زیادی وجود دارد. یکی از این معابد واقع در جنوب شرقی این کشور قدمتی 12 هزار ساله دارد. اما چرا از معبد عظیم ساخته شده توسط حضرت سلیمان (ع) در محوطه مسجدالاقصی هیچ اثری باقی نمانده است؟ بر اساس مندرجات تورات، این معبد 60 متر ارتفاع داشته و با چوب سدر لبنانی و سنگ ساخته شده است. معبد دوم با همین مصالح در سال 515 پیش از میلاد ساخته شد و از این معبد نیز هیچ آثاری برجای نمانده است. این نشان می دهد که اگر این معبد در محوطه مسجد ساخته شده باشد، در خصوص عظمت آن در تورات به طور وحشتناکی اغراق شده که این اتفاق در کتابی پراغراق چون تورات، به هیچ وجه بعید نیست.

علاوه بر این، صهیونیست ها امروز فقط از طریق دین به اسرائیل کهن مرتبط می شوند. اولین جوامع اسرائیلی به هیچ سرزمین و نژاد تعلق خاطر نداشته اند. اما صهیونیست ها روی ارتباط یهودیان و یهودیت با فلسطین تاکید می کنند. یهودیان زمانی که اجداد صهیونیست های کنونی به این منطقه (فلسطین) آمدند، آن ها را مرتد قلمداد می کردند. اما امروز صهیونیست ها با دقت از گفتن این واقعیت خودداری می کنند. با توجه به این که فقط 70 سال از ظهور اسرائیل می گذرد و با توجه به این واقعیت که آخرین حکومت یهودی در قرن ششم پیش از میلاد سرنگون شده، اظهارات بنیامین نتانیاهو که قدس را پایتخت 3 هزارساله یهودیان قلمداد می کند را فقط ابلهان باور می کنند.  

صهیونیست ها مسئول نابودی آثار باستانی در فلسطین 

به هر ترتیب و به هر شکل، حضور یهودیان در سرزمین های فلسطینی نمی تواند تخریب آثار باستانی در منطقه - که با فرا رسیدن شهرک نشینان اسرائیلی از ابتدای قرن شانزدهم  آغاز شده - را توجیه کند. صهیونیست ها و صلیبیون مسئول نابودی آثار باستانی در فلسطین هستند. بعد از اشغال فلسطین توسط صلیبیون در قرن ششم، جنگجویان مسیحی ،مسلمانان و یهودیان را قتل عام کردند.

پس از تسخیر فلسطین توسط امپراتوری عثمانی، کنترل منطقه برای چهار قرن به دست مسلمانان افتاد، تا این که این منطقه در دسامبر سال 1917 به اشغال انگلیسی ها درآمد. از آغاز این اشغالگری، فلسطین یک روز آرام به خود ندید و سرکوب و خشونت و ادعای مالکیت صهیونیست ها تا به امروز ادامه دارد.

قدس همچنان هدف اول صهیونیست هاست

قتل عام و غارت اموال فلسطینی ها در سال 1948 پس از اشغال بخش شرقی شهر در سال 1967 آغاز شد و با به راه انداختن یک جنگِ جمعیتی دائمی و نقض کامل حقوق بین المللی و قوانین هر کشوری که خود را متمدن می نامد، ادامه یافت. این نشان می دهد که اسرائیل جامعه ای مدرن نیست، بلکه یک جامعه ای قبیله ای و واپسگرا است که با اصول وحشیانه خود در قبال فلسطینی ها عمل می کند و به آن چه که دیگران می گویند – مادامی که چندان توهین آمیز نباشد - بی تفاوت است.

بر اساس قوانین بین المللی، قدس شهری اشغال شده

آمریکا هم اکنون تا بدانجا پیش رفته که قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخته است. این در حالی است که بر اساس قوانین بین المللی، قدس شهری اشغال شده است و علاوه بر ارتش اشغالگر بخش شرقی آن شهرک نشینان نیز بر خلاف تمامی قوانین و اصول جنگی آن را به تصرف خود درآورده و اشغال کرده اند.

در جریان رای گیری قطعنامه سازمان ملل در اعتراض به تصمیم ترامپ در خصوص معرفی قدس به عنوان پایتخت اسرائیل، نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل در جریان تفسیر این تصمیم، تمامی کشورهایی را که به این قطعنامه رای مثبت داده بودند، آشکارا تهدید کرد. نام طرفداران این قطعنامه اعلام شد و مجازات شان نیز در زمان مقتضی اعلام خواهد شد. نیکی هیلی خاطرنشان کرد، کشورهایی که به این قعطنامه رای مثبت دادند، ثابت کردند که برای آمریکا هیچ احترامی قایل نیستند.

بیانیه ترامپ در خصوص قدس مثل انفجار یک بمب در خاورمیانه و دنیای اسلام بود. باید از ترامپ و تصمیمش قدردانی کرد، چراکه "نقابِ تلاشگری برای روند صلح" را از چهره آمریکا برداشت.

امروز ایران و حزب الله؛ سرسخت ترین مخالفان آمریکا و اسرائیل 

سعودی ها و قطری ها که به طور پنهانی با صهیونیست ها رابطه دارند، ناگزیر شدند از قدس دفاع کنند. به رغم اختلاف نظرهای حاکم بر دنیای اسلام، تصمیم ترامپ موجب اتحاد مسلمانان جهان شد. این در حالی است که شجاعت فلسطینی ها نمی توانست آن ها را به شکست دشمن موفق کند. کشورهای اسلامی و عربی بسیار قدرتمند هستند. عبدالناصر در سال های 1950 جهان عرب را به آتش کشید و امروز ایران و حزب الله به سرسخت ترین مخالفان آمریکا و اسرائیل مبدل شده اند. این خطر برای صهیونیست ها، به حدی جدی است که اسرائیل هم اکنون به جنگی تمام عیار برای محو این تهدیدها فکر می کند.

ادامه بقای اسرائیل به این جنگ گره خورده، جنگی تمام عیار و سنگین که صهیونیست ها خود را برای آن آماده می کنند. اسرائیل دشمن را به نابودی کامل تهدید می کند و حسن نصرالله در پاسخ اعلام می کند، حزب الله آماده است و موشک هایی در اختیار دارد که می تواند هر کجای فلسطین اشغالی را هدف قرار بدهد.

خطر وقوع جنگ در خاورمیانه هرگز تا به این اندازه جدی نبوده است. تبعات بروز چنین جنگی بسیار غم انگیز خواهد بود و تحولاتی بزرگ را موجب خواهد شد.

ارزیابی تبعات تصمیم ترامپ به حدی آسان است که به راحتی می توان چنین تصمیمی را احمقانه قلمداد کرد.

جنگ با ایران از دیرباز آرزوی اسرائیل و آمریکا بوده و شاید ترامپ در اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل قصد به راه انداختن چنین جنگ را داشته است.118/111

بیشتر بخوانید:

یونسکو: اسرائیل، «نیروی اشغالگر» است/ نتانیاهو: قطعنامه یونسکو احمقانه است

اعلام خروج اسرائیل از یونسکو

روسیه: خروج آمریکا از «یونسکو»، مشکلی برای این سازمان به وجود نخواهد آورد