سخنگوی قوه قضائیه گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی در مبارزه با فساد جدی هستند و همکاری و هماهنگی خوبی بین آنان وجود دارد. 

به گزارش پارس‌تودی؛ حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای شنبه‌شب در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما؛ با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور افزود: مردم از نظر معیشت در سختی هستند اما کمی بیش از واقعیت، احساس سختی را القاء می‌کنند. 

محسنی‌اژه‌ای با اشاره به برخی علل مشکلات اقتصادی، اظهار کرد: یکی از این علل، فشارهای بی‌حد و اندازه دشمنان قسم خورده ایران هستند که بخشی از آن، تحریم‌های ظالمانه و بخشی، جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی آنهاست.

سخنگوی قوه قضائیه در عین حال خاطرنشان کرد: همه مشکلات ناشی از این دو بخش نیست و بخشی از مشکلات ناشی از سوء‌مدیریت‌ها، بی‌تدبیری‌ها، کم‌کاری، فساد، خیانت و بی‌انگیزگی و ساده‌نگری‌هاست.

محسنی‌اژه‌ای درباره مبارزه با فساد هم با اشاره به اینکه دستگاه‌های دیگر هم باید به قوه قضاییه در مبارزه با فساد کمک کنند، تاکید کرد: قوه قضاییه به ویژه در حدود هفت سال گذشته، تاکنون مبارزه با فساد را تشدید کرده اما این فساد معلول عوامل مختلف است و نباید توقع داشت به‌صرف کار قضایی، فساد، زمین‌گیر شود. اگر بستر و منشأ فساد را از بین نبریم، فساد ریشه‌کن نمی‌شود. 

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه اشد مجازات از جمله اعدام و دریافت همه خسارت‌ها و جزای نقدی را برای مفسدان اقتصادی اجرا کردیم، گفت: در سه تا چهار سال اخیر برای بیش از 550 نفر از افراد به علت فساد مالی، احکام سنگین و برای پنج تا 6 نفر به عنوان مفسد فی‌الارض، حکم اعدام صادر شد و همه اموالی را که از این طریق تحصیل کردند از آنان اخذ شد.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه در چند ماه اخیر تعداد زیادی از متهمان فساد اقتصادی دستگیر شدند، افزود: میثم رضایی به‌طور بسیار یپچیده‌ای می‌خواست از کشور خارج شود و اگر اقدامات خوب وزارت اطلاعات نبود نمی‌توانستیم به او دسترسی پیدا کنیم، بنابراین همکاری بسیار تنگاتنگی میان ضابطان دادگستری و قوه قضاییه وجود دارد.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: دانه‌درشت کسی است که مال زیادی را دزدیده و قاچاق و اختلاس کرده یا کسی است که در دادگاه و منصب حکومتی قرار دارد اما تخلف آن زیاد نیست یا کسی که منتسب به مسئولان است یا کسی که جنایت هولناکی انجام داده است.

معاون اول قوه قضائیه همچنین با اشاره به اینکه سیاست بانک مرکزی در فروش سکه‌ها درست نبود، درباره اتهام «وحید مظلومین» هم اظهار کرد: وی به‌صرف خرید سکه‌های بانک مرکزی محاکمه نمی‌شود، خرید سکه‌های پیش فروشی شده جرم نیست اما کسی که منشأ پول او مشکل داشته است اگر سکه بخرد اشکال دارد؛ مثلاً فردی حدود هفت میلیارد تومان برای امری وام گرفته اما آن را صرف خرید سکه کرده است.

بیشتر بخوانید: 

رئیس قوه قضاییه: در برخورد با مفسدان اقتصادی هیچ مسامحه‌ای نمی‌کنیم

وزارت اطلاعات: مبارزه با فساد، به‌پیروزی در جنگ اقتصادی منجر می‌شود