به گزارش ایران پرس، نمایندگان مجلس سنای پاکستان روز سه شنبه در این قطعنامه اعلام کردند، ظلم و ستم ضد مسلمانان روهینگیا با همکاری دولت میانمار جنایت ضد بشریت است.
در این قطعنامه همچنین آمده است، جنایت و خشونت ضد انسان ها تنها بر اساس نژاد و مذهب آنان، قابل قبول نیست.
دراین قطعنامه تصریح شده است، تجاوز به زنان، اذیت وآزار کودکان ومردان مسلمانان روهینگیا، بخشی از توطئه های برنامه ریزی شده و سازمان یافته برای پاکسازی مسلمانان میانمار است.
نمایندگان مجلس سنای پاکستان در این قطعنامه همچنین از جامعه جهانی خواستند به جنایات ضد مسلمانان میانماری واکنش نشان دهد.
مجلس سنای پاکستان در عین حال از دولت این کشور نیز خواست هر چه سریعتر جنایت ضد مسلمان روهینگیا را از طریق دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت پیگیری کند.
درخواست معترضان پاکستانی به اخراج سفیر میانمار از آن کشور
معترضان پاکستانی در اعتراض به کشتار مسلمانان روهینگیا از سوی نیروهای ارتش میانمار، اخراج سفیر این کشور را از اسلام آباد خواستار شدند.
شماری از وکلای پاکستانی از سازمان های مختلف به ویژه نمایندگان کانون وکلا و انجمن وکلای دیوان عالی این کشور تجمعی اعتراضی را علیه کشتار مسلمانان میانمار در برابر ساختمان دیوان عالی پاکستان در اسلام آباد برگزار کردند. معترضان از دولت پاکستان خواستند به مسلمانان روهینگیا امداد رسانی کند.
«احسن بهون» معاون شورای وکلای پاکستان در این باره گفت، انسانیت اقتضا می کند همه از حق حیات برخوردار باشند و نسل کشی مسلمانان روهینگیای از سوی نیروهای ارتش میانمار یک جنایت است و هیچ دینی آن را مجاز نمی داند. معترضان همچنین اعزام نیروی حافظ صلح پاکستان را به منطقه برای محافظت از مسلمانان روهینگیایی خواستار شدند.
جنایت ضد بشری علیه مسلمانان روهینگیا
بنابرگزارش های اعلام شده، در پی حملات 25 اوت ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در استان راخین در غرب این کشور بیش از شش هزار نفر کشته، هشت هزار نفر زخمی و سیصد هزار نفر نیز به بنگلادش پناهنده شده اند و این موضوع بحران انسانی را در پی داشته است.
بیش از یک میلیون مسلمان در میانمار زندگی میکنند، اما دولت این کشور از دادن حق شهروندی به آنان خودداری میکند.
کشتار بی رحمانه مردم مسلمانان میانمار ازسوی دولت و بودائیان این کشور با موجی از خشم و اعتراض در کشورهای مختلف جهان رو به رو شده است.
دیدبان حقوق بشر از میانمار خواسته است به ناظران مستقل اجازه دهد وارد استان راخین شوند.
استان راخین از سال 2012 صحنه حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیا است.
یک میلیون مسلمان روهینگیا ازحقوق شهروندی در میانمار محروم هستند.116/111
بیشتر بخوانید:
قاسمی: ایران با تمان توان از مسلمانان روهینگیا حمایت خواهد کرد
موگرینی: میانمار تدابیر لازم را برای رسیدگی به بحران مسلمانان روهینگیا اتخاذ کند
تظاهرات اروپاییها در حمایت از مسلمانان روهینگیا