به گزارش خبرگزاری ایران پرس، روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری اظهار داشت: ما در دو دهه گذشته برنامه های مختلفی را تجربه کردیم. الان نزدیک ۶ ماه است که مسابقات ملی در سطح کشور در حوزه برنامه نویسی و هوش مصنوعی در دانشگاه های مختلف برگزار می شود و این فعالیت ها به منظور جریان سازی است.
وی افزود: ایجاد منطقه بین المللی نوآوری ایران اسلامی تصویب شده است و قرار است این منطقه به زودی ایجاد شود.
مهدی صفاری نیا، رییس پارک فناوری پردیس در این نشست خبری گفت: توسعه و پیشرفت در فناوریهای نوظهور یکی از برنامههای جدی و با اولویت معاونت علمی است.
وی افزود: رویداد بین المللی المپیک فناوری در پنج حوزه گوناگون فناوریهای پیشرفته و نوظهورشامل هوش مصنوعی، امنیت سایبری، برنامهنویسی، رباتیک و پهپاد با حضور دانش آموزان و دانشجویان نخبه ایران و جهان از یکم تا ۷ آبان ماه امسال در محل پارک فناوری پردیس برگزار میشود.
رییس پارک فناوری پردیس ادامه داد: حرکت در مسیر توسعه فناوریهای نوظهور چون هوش مصنوعی، رباتیک، علوم شناختی، اتصالپذیری، اطلاعات و ارتباطات، اقتصاد دیجیتال و سایر حوزههای فناوری میتواند فرصت ویژهای برای قرارگیری در باشگاههای برتر و پیشرفت کشور باشد.
مهدی صفاری نیا تصریح کرد: برگزاری رویدادهای بینالمللی المپیک فناوری با وجود ظرفیت بالقوه در کشور، علاوه بر اینکه انگیزه و شور بالایی بین دانشآموزان و دانشجویان برای پیشرفت در مسیر فناوری و شکوفایی ظرفیتها و استعدادهای نوآورانه خواهد داشت، یکی از ابزارهای توسعه فناوری و توسعه اقتصاد دانشبنیان محسوب می شود.
116
بیشتر بخوانید:
آغاز نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ در پارک فناوری پردیس
چهارمین رویداد ملی صنعت دانشبنیان در پارک فناوری پردیس