به گزارش روز شنبه ایران پرس به نقل از پرس تی وی، به نظر می رسد این اقدام در واکنش به سیاست های اخیر ضد مهاجرتی رئیس جمهوری امریکا اتخاذ شده باشد.
ویدگارای گفت که مکزیک مستقل است و تنها مقامات این کشور درباره تصمیم گیری در زمینه ورود و یا عدم ورود اتباع سایر کشورها ذی صلاح هستند.
وی تصریح کرد که تصمیم اخیر امریکا در انتقال اتباع خارجی از این کشور به مکزیک، تبعات حقوقی عظیمی به دنبال خواهد داشت.
در سال گذشته بیش از 20 درصد از کل اتباع اخراجی خارجی از آمریکا به مکزیک را ساکنان کشورهای آمریکای مرکزی تشکیل می دادند
این افراد به علت بروز خشونت های مرگبار در کشورشان از وطن خود گریخته بودند.
در عین حال بسیاری از مردم مکزیک بر این باورند که نباید دست رد به سینه مهاجران زد زیرا آنها برادرانی از کشورهای لاتین هستند و حال که به دلیل بروز خشونت های فراگیر نمی توانند به خانه و کاشانه خود بازگردند این مسئولیت کشور مکزیک است تا به آنها کمک کند حتی اگر مقامات آمریکا از انجام آن سرباز زنند.
«مارکو کاستیلو» ریاست سازمان پژوهشی فرهنگی - اجتماعی در مکزیک را بر عهده دارد، سازمانی که متعهد است به پناهجویان کمک کند تا بار دیگر زندگی خود را از نو بسازند.
وی بر این باور است که علیرغم فشارهای سیاسی موجود، کشور مکزیک باید به مهاجران اخراجی کمک کند.
وی در این باره می گوید؛ مکزیک کشوری مهمان نواز است و تاکنون پذیرای پناهجویان و مهاجران بوده، مهاجرانی که همواره بدنبال دستی حمایت گر می گردند.
به اعتقاد وی، هم اکنون بیش از هر زمان دیگری این فرصت در اختیار مکزیک است تا به آمریکا نحوه احترام گذاردن به مهاجران را نشان دهد.
قانون جدید در مکزیک مبنی بر عدم پذیرش اتباع اخراجی خارجی از آمریکا باعث دودستگی و اختلاف بین طرفداران و مخالفان این طرح شده است اما پاسخ نهایی در این زمینه تا حد زیادی به آینده روابط آمریکا و مکزیک بستگی خواهد داشت و در صورت عملی شدن، زندگی افراد بسیاری را تحت تاثیر قرار خواهد داد؛ افرادی که توان چون و چرا در برابر این تصمیمات را ندارند.
121/110
بیشتر بخوانید:
احداث دیوار مکزیک، به بودجه چند میلیارد دلاری نیاز دارد
واکنش مکزیک به تهدیدات آمریکا
مکزیک به آمریکا هشدار داد مذاکرات نفتا را قطع می کند
مکزیک: به کمک مالی آمریکا نیاز نداریم