به گزارش شبکه تلویزیونی "ایندیا تودی"، وزارت اطلاعات هند در بخشنامه ای به شرکت های تلویزیونی این کشور اعلام کرد، پخش شبکه های اسلامی بدون مجوز این وزارت خانه برخلاف قانون است و درصورت ادامه، آنها با مجازات های سنگین تا لغو مجوز، روبرو خواهند شد.
در این بخشنامه آمده است، تعدادی از شبکه های خصوصی کشورهای خارجی که از سوی وزارت اطلاعات هند تأیید نشده اند، توسط برخی از شرکت های تلویزیونی هندی پخش می شوند که نقض قوانین رسانه ای این کشور است.
ممنوعیت پخش شبکه های تلویزیونی کشورهای اسلامی از سوی دولت مرکزی هند در کشمیر تحت کنترل این کشور تازه ترین اقدام ضد مسلمانان از سوی دهلی نو است. در ماههای اخیر دولت «نارندرا مودی» نخست وزیر هند و همچنین نهادهای قضایی و قانونگذاری این کشور چندین اقدام ضد اسلامی در کشمیر و سراسر هند انجام داده اند.
در یکی از مهمترین گامهای هند ضد مسلمانان، دیوان عالی این کشور با صدور حکمی زمین مسجد بابری را که برای صدها سال متعلق به این مسجد و مسلمانان بود به هندوها واگذار کرد.
اقدام تازه دهلی نو ضمن این که نشان می دهد رفتارهای ضد مسلمانان در هند از سیاستی واحد در دهلی نو تبعیت می کند همچنین از افزایش معنادار فشار بر جامعه مسلمانان این کشور، تلاش برای جدا کردن آنها از مسلمانان در دیگر نقاط جهان و همچنین تعدد حوزه های فشار بر مسلمانان هند حکایت دارد.
«مشعل ملک» آزادی خواه کشمیری می گوید: "دولت هند نام سرینگر را تغییر داده و با سرعت زیادی در حال تغییر دادن نام استادیومها و دیگر مناطق کشمیر است. هند همچنین مانع برگزاری جشن میلاد پیامبر «ص» در کشمیر شد. در واقع دهلی نو در تلاش است تا فرهنگ کشمیر را مورد هجمه قرار داده و گذشته کشمیری ها را نابود کند. با این حال ما اجازه نخواهیم داد این توطئه به بار بنشیند و دولت هند موفق به عملی کردن خواسته خود شود."
درخصوص اقدام تازه دولت هند در محدود کردن شبکه های تلویزیونی کشورهای اسلامی در کشمیر باید گفت که دولتمردان هندی پس از حدود چهار ماه حکومت نظامی در این منطقه درز کنترل خشم و نارضایتی مردم ناکام مانده اند و این بار با هدف قرار دادن شبکه های تلویزیونی کشورهایی همچون پاکستان و مالزی می خواهند به زعم خود از آگاهی بخشی مسلمانان در کشمیر جلوگیری کنند.
این رفتار و اقدامات دیگر هند ضد مسلمانان در ماههای اخیر موید این واقعیت است که دولتمردان کنونی هند همچون مقامات صهیونیست بر این باورند که معضلات فراروی دولت مرکزی تنها با فشار بر مسلمانان قابل حل است.
اما برغم این تصور دولت مرکزی در هند؛ واقعیتهای تاریخی، جمعیت حدود دویست میلیون نفری مسلمانان در هند و نیز پیوندهای ناگسستنی بین مسلمانان در سراسر جهان از جمله شاخص هایی است که نشان می دهد فشار بر مسلمانان هند و در انزوا قرار دادن آن ها از سوی دولت این کشور نتیجه عکس خواهد داد.
نویسنده: علی محمدی
138/116
بیشتربخوانید:
هند پخش شبکههای اسلامی را در کشمیر ممنوع کرد