به گزارش ایران پرس، "سید عباس موسوی" افزود، تاکید "مایک پمپئو" مبنی بر تداوم کارزار فشار حداکثری بر ایران نشاندهنده تداوم رویکرد نادرست قبلی است که لازم است اصلاح شود.
"مایک پمپئو" وزیرخارجه آمریکا که پیشتر 12 شرط برای گفت وگو با ایران تعیین کرده بود، روز یکشنبه در سوئیس با عقبنشینی از این شروط مدعی شد آمریکا آماده است بدون هیچ "پیششرطی" با ایران وارد مذاکره شود.
در حالیکه درخواستهای علنی و تلویحی اخیر مقامات آمریکایی برای مذاکره با ایران تماماً با پاسخ منفی و صریح مقامات کشورمان مواجه شده است، پمپئو این بار در نشست خبری مشترک با "ایگنازیو کاسیس" وزیر خارجه سوئیس اعلام کرد، آمریکا آماده است "بدون پیششرط" با ایران مذاکره کند؛ اما در عین حال همچون گذشته تاکید کرد واشنگتن میخواهد که ایران مانند یک کشور عادی رفتار کند.
اظهارات وزیرخارجه آمریکا، درباره مذاکره بدون پیششرط با ایران پس از آن صورت میگیرد که "دونالد ترامپ" رئیسجمهور این کشورهفته گذشته در سفر به ژاپن در یک ژست عوامفریبانه اعلام کرد، «اگر ایرانیها مایل به گفت وگو باشند، ما نیز تمایل داریم گفت وگو کنیم».
وزیر خارجه آمریکا مه 2018 بعد از خروج آمریکا از برجام، 12 شرط برای عقد توافق جدید با ایران تعیین کرده بود.
توقف غنیسازی، توقف برنامه موشکی و محدود شدن فعالیتهای منطقهای ایران جزو شرایط وزیر خارجه آمریکا در آن زمان بود.
ترامپ و مقامات ارشد دولت او در حالی مدام دم از مذاکره با ایران میزنند که واشنگتن سال گذشته به صورت غیرقانونی از توافق هستهای (برجام) که چندین سال براى تحقق آن مذاکره شده بود، خارج و بازگشت تحریمهای هستهای را اعلام کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای چهارشنبه گذشته در دیدار هزاران نفر از استادان و اعضای هیأت های علمی دانشگاه ها، با تأکید مجدد بر اینکه جمهوری اسلامی ایران مطلقاً با آمریکا مذاکره نخواهد کرد، خاطرنشان کردند، همانطور که قبلاً هم گفته شده، مذاکره نکردن با آمریکا به این علت است که اولاً هیچ فایده ای ندارد و ثانیاً ضرر هم دارد.
رهبر معظم انقلاب به تبیین رفتار آمریکاییها برای رسیدن به مقاصد زورگویانه خود در قبال دولتها و کشور پرداختند و افزودند: آمریکاییها معمولاً برای رسیدن به اهداف خود یک راهبرد دارند و یک تاکتیک. راهبرد آنها «فشار» با هدف خسته کردن طرف مقابل است و سپس از «مذاکره» به عنوان مکمل فشار استفاده می کنند تا به خواسته خود برسند.
ایشان تأکید کردند؛ این مذاکره در واقع مذاکره نیست بلکه وسیله ای برای چیدن محصول فشارها است و نشستن پشت میز مذاکره با آمریکاییها یعنی نقد کردن همان مواردی که با فشار زمینه تحقق آن را فراهم کرده اند.
113/117
بیشتربخوانید:
ادعای پمپئو؛ آماده مذاکره بدون پیش شرط با ایران هستیم