این بیانیه می افزاید: اقدام کانادا که همزمان با موفقیت ایران در دفاع از گزارش ملی حقوق بشری خود نزد شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد صورت می گیرد، نماد عمق خباثت و دشمنی نهادینه شده در دنیای غرب با ملت آزاده ایران است.
هفته گذشته "اسحاق آلحبیب" در نشست کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد با انتقاد از تصویب قطعنامه ضد ایرانی این کمیته تصریح کرد: کسانی که تروریسم اقتصادی نسلکشانه را ضد شهروندان ایرانی به راه انداختهاند، اکنون برای حقوقبشرشان اشک تمساح میریزند.
معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد با انتقاد از رفتار دوگانه دولت کانادا گفت: چگونه کانادا رفتارهای متناقض خود را تطبیق میدهد؟ چگونه یک حامی آپارتاید در فلسطین میتواند خود را به عنوان مدافع حقوق بشر در ایران مطرح کند؟ این فقط نوعی ریاکاری را به نمایش میگذارد.
رعایت حقوق بشر برای جمهوری اسلامی ایران از الزامات شرعی و قانونی و موضوعی درچارچوب منافع و امنیت ملی ایران است.
اقدام کانادا که همزمان با موفقیت ایران در دفاع از گزارش ملی حقوق بشری خود نزد شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد صورت می گیرد، نماد عمق خباثت و دشمنی نهادینه شده در دنیای غرب با ملت آزاده ایران است.
در این بیانیه، به پرونده سیاه دولت کانادا به عنوان یکی از مدافعان دروغین حقوق بشر در دنیای غرب در نقض سیستماتیک حقوق بشر از جمله پذیرش و اعطای بی کیفری به تروریست ها، همسویی با سیاست های یکجانبه گرایی آمریکا و اسلام ستیزی رژیم صهیونیستی با فروش جنگ افزارهای نظامی، دخالت در شکل گیری و تشدید آشوب های منطقه ای به ویژه در منطقه خاورمیانه، آموزش، تشویق و حمایت از مرتکبان نسل کشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در یمن، سوریه و عراق اشاره شده است.
"سیدعباس موسوی" سخنگوی وزارت خارجه کشورمان تصریح کرد: جانیان عصر حاضر که از بانیان و حامیان قطعنامه ضد ایرانی هستند و از هیچگونه جنایتی ضد بشریت فروگذار نکردهاند، حق اظهارنظر درباره حقوق بشر ندارند.
اگرچه در اعلامیه جهانی حقوق بشر مواردی مانند عدم تجاوز به حقوق انسان ها، احترام به حقوق ملل و رعایت این حقوق در نظام داخلی و برقراری صلح بین ملت ها تاکید شده است، اما از دید گاه غرب این شعارها صرفا جنبه ظاهری دارد و در عمل آنچه برای غرب اهمیت دارد اهداف سیاسی زیر نقاب حقوق بشر است. در حالیکه نگاه به حقوق بشر می بایست بدور از هرگونه ملاحظات سیاسی باشد. حقوق بشر، در مفهوم حقیقی خود بخشی از حقوقی است که هر انسان به جهات مختلف از آن برخوردار است.
دکتر محمد عبدالملک المتوکل، استاد دانشکده تجارت و اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه صنعای یمن می گوید:
"حقوق بشرتنها شعاری است که از سوی غرب و دولتهای سلطه گر غربی با هدف دخالت در مسائل داخلی دولتهای دیگر سر داده می شود."
قطعنامه حقوق بشری ضد ایران در حالی تصویب می شود که یکی از بانیان اصلی آن یعنی آمریکا از طریق اعمال تروریسم اقتصادی ضد مردم ایران، درحال نقض اساسیترین حقوق بیش از 83 میلیون شهروند ایرانی بهویژه زنان، کودکان، سالمندان و بیماران است.
باتوجه به همین واقعیت ها و دوگانگی ها در بحث حقوق بشر غرب است که در بیانیه ستاد حقوق بشر قوه قضاییه کشورمان آمده است: اقدام دولت کانادا در ارائه پیش نویس قطعنامه ای با عنوان "وضعیت حقوق بشر در ایران" به کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، نماد بارز تنفر پراکنی و سو استفاده ابزاری از ساز وکارهای جامعه بین الملل در حوزه حقوق بشر است.
نویسنده: مهرداد هاشمی
117
بیشتر بخوانید:
محکومیت اقدام ضدایرانی دولت کانادا از سوی ستاد حقوق بشر قوه قضائیه