به گزارش ایران پرس، "امانوئل مکرون"، در نشست خبری مشترک با همتای صرب خود در بلگراد مدعی شد گفت وگوهایش با "حسن روحانی" رئیس جمهوری اسلامی ایران، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه و "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا با هدف کاهش تنشها در منطقه صورت می گیرد.
مکرون در حالی مدعی تلاش برای کاهش تنش ها در منطقه شده است که خود چندی پیش آشکارا اذعان کرده بود، مواضع دولتش در قبال ایران، با مواضع آمریکا یکسان است.
واشنگتن بعد از خروج غیرقانونی از برجام ( 8 می 2018) در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریکآمیز فراوانی از جمله، قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروه های تروریستی، اعزم نیرو و نیز یک ناوگروه، چند بمبافکن بی-52 و چند جنگنده اف-22 به منطقه روی آورده است.
در تازهترین اقدام تحریکآمیز آمریکا، بامداد 20 ژوئن یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکا وارد حریم سرزمینی جمهوری اسلامی شد. این پهپاد جاسوسی در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد.
واشنگتن اعلام کرده است هدف از «کارزار فشار حداکثری» علیه ایران، رسیدن به توافقی جدید با تهران است که در آن به همه مسائل مورد نظر آمریکا پرداخته شود.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی چهارشنبه 26 ژوئن در دیدار رئیس، مسئولان و جمعی از قضات و کارکنان قوه قضاییه، هدف اصلی پیشنهاد آمریکا برای مذاکره را «خلع سلاح ملت و حذف عوامل اقتدار ایران» خواندند و خاطرنشان کردند: آمریکاییها اکنون با وحشت از عوامل اقتدار ملت ایران، میترسند جلو بیایند بنابراین می خواهند با مذاکره، این اسلحه و عامل اقتدار را از دست ایران بگیرند تا هر بلایی می خواهند سر ملت بیاورند.
جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای اصلی جبهه مقاومت، نقشی اساسی در مقابله با توطئه ها و اقدامات محور آمریکایی - صهیونیستی در منطقه دارد.
117
موسوی: انتظار ایران از اروپا اتخاذ گامهای عملی در روند اجرایی شدن برجام است
روحانی پس از دریافت پیام کتبی مکرون: ایران کاملا راه دیپلماسی را باز نگهداشته است
دیدار مشاور مکرون با ظریف
رویکرد متناقض مکرون در قبال کاهش تعهدات برجامی ایران