رئیس پارلمان لبنان خاطرنشان کرد، اسرائیل به دنبال ایجاد مزارع شبعای جدید است.

به گزارش ایران پرس، "نبیه بری" روز جمعه گفت: اسرائیل می خواهد مزارع شبعای جدیدی به وجود آورد اما این بار این کار را می خواهد در دریا انجام دهد، اما موضع لبنان در این خصوص نیز همانند موضعش در قبال مزارع شبعاست.

رئیس مجلس لبنان که به مناسبت سالگرد پیروزی مقاومت لبنان در جنگ ژوئیه 2006 سخن می‌گفت، اظهار کرد، مقاومت لبنان که در سال 1976 به لطف امام موسی صدر ایجاد شد، اکنون عاملی کمک کننده در تثبیت مرزها و حقوق حاکمیتی لبنان است.

وی در ادامه سوریه را پشتوانه ای قوی برای مقاومت خواند و افزود، قدس قبله سیاسی و ملی لبنان بوده و است و برخی از این قبله فاصله گرفته‌اند اما فلسطین و مساله قدس به همان اندازه که مساله فلسطینی‌هاست، مساله اول مسلمانان نیز است.

"نبیه بری" پیشتر نیز بر موضع ثابت این کشور در مخالفت با توطئه آمریکایی-صهیونیستی "معامله قرن" تاکید کرده بود.

"معامله قرن"، طرح جدیدی از سوی دولت آمریکا است که در پی از بین بردن حقوق مردم فلسطین است؛ این طرح با همکاری و موافقت برخی کشورهای عربی از جمله عربستان، بحرین و امارات تهیه شده است.

بر اساس طرح آمریکایی "معامله قرن"، قدس شریف به رژیم صهیونیستی واگذار می‌شود؛ آوارگان فلسطینی در دیگر کشورها، حق بازگشت نخواهند داشت و فلسطین تنها مالکیت اراضی باقی مانده کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه را خواهد داشت. 

در چارچوب طرح "معامله قرن"، "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا ششم دسامبر2017 شهر اشغالی‌ قدس را به عنوان پایتخت رژیم جعلی اسرائیل معرفی کرد و از تصمیم خود برای انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس خبر داد. دولت آمریکا  دوشنبه 14 می 2018 این تصمیم را عملی کرد.

قدس از سال 1967 در اشغال رژیم صهیونیستی است.

بیشتربخوانید: 

نبیه بری: آمریکا در تلاش برای اختلاف افکنی میان مقامات لبنان است

نبیه بری: مقاومت تنها راه مقابله با رژیم صهیونیستی است

نبیه بری: ایران همیشه حامی لبنان بوده است