نجفی برزگر دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام و دبیرکل مجمع بینالمللی اساتید پس از بازدید از خبرگزاری ایران پرس، در گفتگو با این خبرگزاری گفت شبکه دانشگاههای مجازی کشورهای اسلامی متعلق به سازمان همکاریهای اسلامی است که ۵۷ کشور اسلامی را پوشش میدهد. از این ۵۷ کشور ۲۷ کشور در حوزه آسیا و اقیانوسیه واقع شدهاند و ۲۷ کشور در حوزه آفریقا و عربی و سه کشور نیز در حوزه اروپا و آمریکا هستند.
وی با اشاره به توافقنامه همکاری با خبرگزاری ایران پرس، افزود فعالیت خبرگزاری ایران پرس در پوشش خبرهای مربوط به خیزش دانشجویان و اساتید در دانشگاههای آمریکا و اروپا عملکرد خوبی داشت و این نوع عملکردها سبب میشود مسلمانان از کشورهای مختلف به حقانیت موضوع فلسطین پی ببرند. به یقین پیوند میان این خبرگزاری و شبکه دانشگاههای جهان اسلام میتواند ظرفیتهای بیشتری را در اختیار دانشجویان قرار دهد.
نجفی برزگر با بیان اینکه تمرکز بر تعصبها و تحجرهای قومی و فرقهای در راستای سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» استکبار جهانی به خصوص انگلیس است که دلیل تمام مشکلات جهان اسلام است. یکی از مواردی که امام راحل از ابتدا و انتها تاکید میکردند بحث وحدت بود یعنی جامعه مسلمانان دنیا چه شیعه و چه سنی باید با هم وحدت داشته باشند. مقام معظم رهبری نیز در پیام به دانشجویان و اساتید آمریکایی گفتند شما به اصل منبع مراجعه کنید که همان قرآن هست. در واقع اگر به قرآن تمسک پیدا کنیم و فرهنگ آن را بین دانشجویان جهان اسلام رواج دهیم راهی برای کاستن از اختلافات است و اگر سیره پیامبر را فرا بگیرند که مبتنی بر حسن سلوک بود خود به خود این اختلافات کمتر میشود و عشق به اسلام و وحدت اسلامی بین همه مسلمانان اتفاق میافتد.
دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام و دبیرکل مجمع بینالمللی اساتید درباره تسهیل شرایط جهت تبادل علمی و فرهنگی در بین اساتید مسلمان این مجموعه نیز گفت با توجه به اینکه این مجمع اعضای زیادی در قارههای مختلف دارد و بیشتر این اعضا دانشگاهیان هستند در تلاش هستیم زمینه ارتباطات بینالمللی میان دانشگاهیان را فراهم کنیم و از این ظرفیت برای نزدیک شدن کشورهای اسلامی به هم بهره گیریم.
به گفته نجفی برزگر، قبل از شیوع کرونا حدود 8 میلیون دانشجو به صورت مجازی در کشورهای اسلامی بودند ، اما اکنون به 50 میلیون دانشجو رسیده است
/ 114