هافینگتون پست در مقاله ای گزارش داد، در زمانی که بسیاری در امریکا نگران افزایش میزان خشونت و جرم و جنایت ناشی از تنفر هستند، برگزاری چنین تجمعات و اعتراضهایی تنها آتش کینه و نفرت را شعله ورتر و زمینه مناسب تری را برای افزایش خشونت و جرم و جنایت فراهم می کند.
بر اساس برنامه اعلام شده از سوی سازمان «اقدام برای امریکا»، تظاهرات روز شنبه با هدف اعلام مخالفت با اسلام برنامه ریزی شده و "تظاهرات ضد شریعت" نام دارد.
بی شک می توان گفت که این تظاهرات تلاشی محاسبه شده از سوی سازمان «اقدام برای امریکا» در جهت ایجاد تفرقه و جدایی بیشتر میان مسلمانان است.
"بریجیت گابریل" موسس "اقدام برای امریکا" به صراحت عنوان کرده است که هر فردی که به انجام فرایض دینی اسلام از جمله رفتن به مسجد، برگزاری نماز و آموزش قرآن مقید است، شهروندی وفادار به امریکا نخواهد بود.
اما چنین دیدگاهی در راستای هدف مبارزه با تروریسم قرار ندارد، بلکه تلاشی هماهنگ برای تهمت زدن به مسلمانان و تخریب وجهه آنان در جامعه امریکا به منظور قرار دادن امریکائیها در مقابل یکدیگر است.
موسس سازمان "اقدام برای امریکا" از اسلام به عنوان دین تحمل ناشدنی نام برده که تنها خشونت و افراطی گری را در جهان ترویج می کند.
به نوشته هافینگتون پست، سازمان "اقدام برای امریکا" هدفی جز قرار دادن شهروندان امریکایی مقابل هم و به ویژه مقابل مسلمانان ندارد.
اگرچه تنها 38 درصد از مردم امریکا اعلام کرده اند که در زندگی خود یک فرد مسلمان را می شناند، اما سازمان "اقدام برای امریکا" قصد دارد هرگونه اعتماد بودجود آمده به مسلمانان در جامعه امریکا را از بین ببرد.
سخنان موسس سازمان «اقدام برای امریکا» به طور دقیق یادآور آلمان نازی است
هافینگتون پست در ادامه می نویسد: "به همین دلیل این امریکا ،امریکای گذشته نیست و هر فرد امریکایی به عنوان پاسدار ارزش های این کشور باید در مقابل عقایدی شبیه به بنیانگذاران "اقدام برای امریکا" بایستد و جذب تبلیغات آن نشود.
نویسنده این مقاله معتقد است، شرکت در چنین تظاهرات ضد اسلامی و گوش کردن به سخنان افرادی که هیچ چیزی از شریعت نمی دانند راه حل مشکلات موجود نیست.
به عقیده نویسنده مقاله، راه حل در با هم بودن است نه مقابل هم ایستادن.
بدین ترتیب برگزاری تظاهرات ضد اسلامی در امریکا تنها به ریشه دارتر شدن و عمیق تر شدن مشکلات منجر خواهد شد.
به نوشته این روزنامه، افراط گرایی تنها به برخی از پیروان دین اسلام محدود نمی شود، بلکه افرادی همچون "بریجیت گابریل" که چنین اقدامات تفرقه افکنانه ای را در امریکا پایه گذاری می کنند، خود به نوعی به افراط گرایی مبتلا هستند.113/111