به گزارش پرس تی وی: "ارجان دوگت" Arjan de Wagt رئیس بخش تغذیه صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) در نیجریه روز پنجشنبه اعلام کرد در صورتیکه کمک های بین المللی فوراً در اختیار 75 هزار کودک در شمال شرق این کشور قرار نگیرد خطر مرگ آنها را تهدید خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، سوء تغذیه و قحطی به زودی کودکان نیجریه ای را به کام مرگ خواهد برد.
بنا بر گفته دوگت، بسیاری از کوکان که در نیجریه دچار سوء تغذیه هستند بر اثرعفونت های دستگاه تنفسی جان خود را از دست می دهند.
این مقام یونیسف تاکید کرد که در برخی مناطق شمال شرق نیجریه میزان کودکان مبتلا به سوء تغذیه بین 20 تا 50 درصد است.
ارجان دوگت در ادامه بحران غذایی کنونی در نیجریه را بدترین در جهان دانست.
رئیس بخش تغذیه یونیسف در نیجریه تصریح کرد که برای نجات جان کودکان نیجریه ای به 115 میلیون دلار بودجه نیاز است اما تا کنون تنها 24 میلیون دلار از آن تامین شده است.
گروه بوکوحرام از سال 2009 تا کنون با اقدامات خشونت آمیز خود در مناطق شمال شرقی نیجریه مشکلات زیادی را برای این منطقه به بار آورده و مردم نیجریه را با بحران های زیاده روبرو کرده است.