کمیسیون دائمی مستقل حقوق بشر در سازمان همکاری اسلامی طی بیانیهای با بی شرمانه خواندن اسلامهراسی در هند و اتهام شیوع کرونا علیه مسلمانان از دهلینو خواست تا در مسیر تامین حقوق جامعه اسلامی گام بردارد.
در پیام توییتری این کمیسیون آمده است: منفیگرایی در رسانههای هند نیز مسلمانان را هدف خشونت و رویکرد تبعیضآمیز قرار داده است.
هندوهای افراطی در روزهای اخیر از بحران کرونا سوء استفاده کرده و با متهم ساختن مسلمانان به توطئه علیه کشور، آنها را آماج حملات خود قرار میدهند.
در ماه فوریه، دهلی نو شاهد حملات مرگبار افراطیون هندی به مسلمانان بود که به مرگ 54 نفر منجر شد.
بیانیه کمیسیون مستقل حقوق بشر سازمان همکاری اسلامی در بی شرمانه خواندن اسلام هراسی در هند و تداوم خشونتها علیه مسلمانان به رویکردی اشاره دارد که از تابستان گذشته و با اقدام جنجال برانگیز حزب حاکم بی جی پی در لغو خودمختاری ویژه کشمیر در دستور کار دولت هند قرار گرفته است.
دولت هند در اگوست 2019 با لغو خودمختاری ویژه کشمیر عملا اعمال فشار و تضییع حقوق مسلمانان را کلید زد و عدم واکنش جدی نهادهای منطقهای و بین المللی از جمله سازمان ملل موجب تداوم این اقدامات تحریک آمیز مقامات دهلی نو شد.
از تابستان گذشته تاکنون دولت هند با اعمال محدودیت های گسترده علیه مسلمانان از برگزاری مراسم ها و آئین های مذهبی آنان نیز در مناطق مختلف این کشور جلوگیری کرده است که این مسئله بر خلاف اصل پذیرفته شده بین المللی در احترام به حقوق ادیان و مذاهب در برگزاری آزاد آئین های خویش است.
دولت هند دراقدام دیگری که تبعیض آشکارمذهبی علیه مسلمانان است صدور مجوز اقامت و تابعیت را تنها برای مهاجران غیر مسلمان امکان پذیر کرده است که این مسئله خشم جامعه مسلمانان، گروههای سیاسی و همچنین افکار عمومی هند را برانگیخته است.
رویکرد ضد اسلامی هند در ماههای اخیر که با ارائه لایحه شهروندی به اوج خود رسید، سبب شد تا دهها شهر در این کشور به صحنه تظاهرات مردمی علیه سیاستهای تبعیض آمیز و تحریک آمیز دولت دهلی نودر حمایت از حقوق مسلمانان تبدیل شود.
سیاست دولت هند در سرکوب و تضییع حقوق مسلمانان در این کشور موجب شد تا هندوهای افراطی در سایه حمایت حزب تندرو و ملی گرای حاکم بی جی پی به اعمال اقدامات مرگبار ضد مسلمانان مبادرت کنند.
به آتش کشیده شدن دستکم ده مسجد و امکان مقدس مسلمانان در هند از دیگر اقدامات ضد بشری و اسلام ستیزانه هندوهای افراطی در نزدیک به دو ماه گذشته بوده است که به گفته شاهدان عینی، پلیس و نیروهای امنیتی این کشور در مقابل این خشونت ها تنها نظاره گر هستند.
در چنین شرایطی انتطار جهان اسلام از سازمان همکاری اسلامی آنست که با اتخاذ اقدامات فوری گام موثری در توقف خشونت های مرگبار علیه مسلمانان وتخریب اماکن مقدس آنان در هند از سوی نیروهای امنیتی و هندوهای افراطی این کشور بردارد که برگزاری نشست فوق العاده وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با هدف بررسی سیاست های ضد اسلامی دولت دهلی نو ومحکومیت آن می توان از جمله این اقدامات باشد.
نویسنده: محمدرضا عسگری
133/118
بیشتر بخوانید:
واکنش سازمان همکاری اسلامی به افزایش خشونتها علیه مسلمانان هند
درخواست دیدبان حقوق بشر برای لغو فوری اصلاحات قانون شهروندی هند
انتقاد نماینده پارلمان هند از اتهام زنی بی اساس ضد مسلمانان