به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در جلسه نوبت عصر شنبه (۲۷ مرداد) مجلس شورای اسلامی، پس از رسیدگی به کلیات برنامههای وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم، بررسی برنامههای «ستار هاشمی» وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار گرفت که کمیسیون فرهنگی مجلس با آن مخالفت کرد.
ستار هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در دفاع از برنامههای خود در صحن مجلس شورای اسلامی گفت: بنده پس از اخذ دیپلم در حوزه نرم افزار و در نهایت، هوش مصنوعی ادامه تحصیل دادم. رشتهای که اگرچه در سه دهه پیش شناخته شده نبود اما افراد مطلع میدانستند که آینده کشور و دنیا وابسته به چنین رشتهای خواهد بود.
هاشمی ادامه داد: تجربه ۲۰ ساله تدریس و تحقیق در دانشگاههای شیراز و تهران و نیز ۱۴ سال مدیریت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطوح ملی و استانی و نیز تجربه آموزش در مناطق محروم این نکته را با همه وجودم احساس کردم که باید به مناطق مختلف کشور با نگاه عدالت محور خدمت کرد.
وی افزود: بی تردید موفقیت در این مهم به جز فضل الهی و همراهی دولت و مجلس و همه همکاران و نهادهای ذی مدخل میسر نخواهد شد. همکاری و تعامل مهمی که با محوریت ایده رئیس جمهور محترم، تحت عنوان کابینه وفاق ملی امروز رنگ واقعیت به خود گرفته است.
هاشمی تاکید کرد: بنده در طول مدت فعالیت و خدمات انجام شده، چه در دانشگاه و چه در مدیریت در قوای مجریه و قضائیه، از سطوح استانی تا سطوح ملی، رویه و دیدگاهم تعامل، اجماع سازی و مفاهمه با ذی نفعان برای حداکثر نمودن منافع ملی بوده و عمیقاً با ایده وفاق ملی خو گرفتهام. عمیقاً باور دارم دانایی، مقدمه توانایی و قدرت است. علم و قدرت در همسایگی همدیگر قرار دارند.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: بنا بر این دارم که این همراهی صاحبان علم و اندیشه در کشور را به نحو احسن مورد بهره برداری و استفاده قرار دهم که ان شاء الله موجب حکمرانی کارآمد و عزتمندانه در تمام عرصههای مدیریتی و اجرایی کشور خواهد بود.
وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت: اگر ما دنبال حکمرانی قدرتمند در فضای مجازی و رسیدن به جایگاه شایسته در دنیا هستیم، راهکار آن رسیدن به مرزهای دانش است. بی گمان یکی از وزراتخانههایی که میتواند در این راستا پیشرفت کشور را تضمین کند، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. این وزارتخانه پیشران بسیاری از صنایع مختلف در کشور خواهد بود. همه صنایع عملاً با این حوزه ممزوج شدهاند. بدون این امکان، استفاده از ظرفیتهای اثرگذاری در فضای مجازی در دنیای پیرامونی میسر نخواهد بود.
116