تهران-ایران پرس: وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن اظهار داشت که تهدیدات دشمن جدید نیست و هرگونه گستاخی را با شدیدترین پاسخ مواجه خواهند کرد.

چرا مهم است؟

تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح نشانه‌ای از توان بالای دفاعی ایران و عزم جدی برای مقابله با تهدیدات خارجی است.

او چه می گوید:

امیر نصیرزاده در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا برنامه‌ای برای افزایش بُرد موشک‌های به بیش از 2000 کیلومتر وجود دارد یا نه؟ گفت: ما هر کاری که برای تأمین امنیت جمهوری اسلامی ایران لازم باشد را انجام می‌دهیم.

وزیر دفاع با تأکید بر آگاهی و بصیرت ملت ایران عنوان کرد: ما به وجود مردم ولایی و همیشه در صحنه‌ی ایران اسلامی افتخار می‌کنیم؛ مردمی که همیشه به آرمان‌های انقلاب اسلامی پایبند هستند.

زمینه خبر:

انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک الگو برای ملت‌های دیگر در جستجوی آزادی و استقلال از دیکتاتوری‌های وابسته به غرب، به ویژه در منطقه خاورمیانه، عمل کرد. این انقلاب نه تنها به شکل‌گیری مقاومت کمک کرد، بلکه به ملت‌ها الهام بخشید تا در برابر استکبار جهانی به رهبری آمریکا بایستند و برای حقوق خود مبارزه کنند.

نکات کلیدی:

  • تهدیدات دشمنان ایران چیز جدیدی نیست
  • هرگونه گستاخی از سوی دشمنان با پاسخ شدید مواجه خواهد شد
  • ایران به دنبال تأمین امنیت خود از طریق تقویت توان دفاعی است

116