وزیر کشور ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران با مذاکرات برجام حجّت را برهمه تمام کرد، و نشان داد اهل مذاکره و تعامل با جهان است. 

به گزارش ایران پرس به نقل از "ایران پرس"؛ "عبدالرضا رحمانی فضلی"، وزیر کشور ایران شنبه‌شب در صد و چهلمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مشهد، شمال شرق ایران، تصریح کرد: آمریکایی‌ها از معاهده‌ای که درچارچوب مذاکره با گروه پنج به‌علاوه یک و شورای امنیت سازمان ملل متحد به‌تصویب رسید، به راحتی خارج شدند.  
رحمانی‌فضلی با بیان اینکه ایران به آمریکا و اروپا اعتماد ندارد، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به تعهدهای برجامی خود پایبند مانده است اما آمریکایی‌ها به تعهدهایشان پایبند نماندند.
وزیر کشور ایران اظهار کرد: منافقین، صهیونیست‌ها و عربستان 40 سال تحلیل‌های غلط نسبت به جمهوری اسلامی ایران دارند و اقداماتی را اجرایی کردند اما شکست خوردند.    
"عبدالرضا رحمانی‌فضلی" در بازگشت از سفر سه روزه به بیشکک، پایتخت جمهوری قرقیزستان، ظهر شنبه وارد مشهد و پس از شرکت در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مشهد به تهران بازگشت.133/118

بیشتر بخوانید:

رحمانی فضلی: صلح و امنیت در منطقه با روابط خوب کشورها بدست می آید

رحمانی فضلی: ایران برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی آمادگی کامل دارد

رحمانی فضلی: محور قراردادن دین خداوند می تواند از اختلافات جهانی بکاهد.