این جنگ با تجاوز رژیم صهیونیستی به باریکه غزه و اهانت به پیکر شهید 27 ساله فلسطینی آغاز شد و واکنش قاطع گروههای مقاومت فلسطینی را در پی داشته است. این جنگ کمتر از 48 ساعت طول کشید، اما پیامهای مهمی دارد.
این جنگ ثابت کرد طول مدتی که رژیم صهیونیستی توان جنگیدن با گروههای مقاومت فلسطین را دارد به 48 ساعت کاهش یافته است.
رژیم صهیونیستی نوامبر 2018 جنگ 4 روزه و مه 2019 جنگی دو روزه با گروههای مقاومت فلسطینی داشته است و جنگ اخیر نیز در کمتر از 48 ساعت خاتمه یافت.
این جنگ معادله «حمله در برابر حمله» را عملاً ثابت کرد چرا که گروههای مقاومت فلسطین نه تنها در مقابل حملات رژیم اشغالگر عقب نشینی نکردند بلکه پاسخ قاطعی دادند؛ به نحوی که شب گذشته 25 راکت در کمتر از یک ساعت به سمت اراضی اشغالی شلیک شد.
معادله حمله در برابر حمله نشان می دهد گروههای مقاومت فلسطینی در مرزی از آمادگی قرار دارند که می توانند به هرگونه جنایتی از سوی رژیم صهیونیستی پاسخ دهند.
نکته دیگر این است که معاله حمله در برابر حمله ضعف ها و آسیب پذیری های رژیم اشغالگر قدس را برجسته کرد. در واقع، معادله حمله در برابر حمله بار دیگر ثابت کرد که ارتش رژیم صهیونیستی، قوی ترین ارتش منطقه غرب آسیا نیست.
"الون بن دیوید"، تحلیلگر نظامی سرشناس اسرائیلی در این خصوص اذعان کرد که اسرائیل در مقابله با مقاومت فلسطین کاملاً ناکام بود. وی اظهار داشت جنگنده های اسرائیلی در این دور از درگیری ها برعکس اتفاقات پس از شهادت "بها ابوالعطا" از فرماندهان جهاد اسلامی، نتوانستند سکوهای پرتاب موشک مقاومت را هدف قرار دهند.
پیام دیگر این جنگ این است که بار دیگر خوی تروریستی رژیم صهیونیستی را نشان داد. "بنیامین نتانیاهو"، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از این که با واکنش محکم گروههای مقاومت مواجه شد، صریحاً بار دیگر تهدید کرد که این رژیم به ترور رهبران مقاومت روی خواهد آورد. اسرائیل آخرین بار نوامبر 2019 بها ابوالعطا از فرماندهان جهاد اسلامی فلسطین را ترور کرده بود. نتانیاهو پیش از این نیز تهدید کرده بود که رهبران و فرماندهای فلسطینی را ترور خواهند کرد.
نکته پایانی اینکه؛ این جنگ می تواند یک پیامد مهم نیز برای رژیم صهیونیستی در خصوص تشکیل کابینه آینده داشته باشد. "ایمن عوده"، رئیس لیست مشترک عربی و نماینده عرب کنست گفت: «در انتخابات پیش روی کنست نه از نتانیاهو و نه از گانتز برای تصدی پست نخست وزیری حمایت نخواهد کرد چرا که بنی گانتز دنبال پایان اشغالگری و تحقق صلح نیست و نتانیاهو نیز همچنان به حملات علیه غزه ادامه می دهد و ما هرگز با دولتی که باریکه غزه را هدف حمله قرار دهد، همکاری نخواهیم کرد.»
در واقع، اگر نتانیاهو پیش از این برای تشکیل کابینه روی حمایت لیست مشترک عربی حساب باز کرده بود، اکنون با این حملات علیه باریکه غزه، این حمایت را از دست داده و چنین شرایطی به منزله تداوم بی ثباتی سیاسی در سرزمین های اشغالی خواهد بود.
نویسنده: سید رضی عمادی
139/118
بیشتر بخوانید:
توافق آتش بس در غزه
جنگنده های رژیم صهیونیستی غزه را بمباران کردند
جنایت فجیع رژیم صهیونیستی در باریکه غزه+ ویدیو