به گزارش روز چهارشنبه ایران پرس به نقل از پایگاه خبری روزنامه «القدس العربی»، سازمان های بین المللی، این کمپین را 25 تا 28 سپتامبر در پاسخ به کمپین رژیم صهیونیستی و غاصب اسرائیل موسوم به «نه به دشمنی با یهود» راه انداخته اند.
مرکز حقوق بشر اروپایی و مدیترانه ای به عنوان یکی از سازمان های حقوقی شرکت کننده در کمپین حمایت از فلسطین با صدور بیانیه ای اعلام کرد، هدف از این اقدام تاکید بر اهمیت پایان دادن به اشغالگری اسرائیل در سرزمین های فلسطینی است.
سازمان های بین المللی در بیانیه های جداگانه تاکید کردند؛ اسرائیل هر کسی را که خواهان اجرای قطعنامه های سازمان ملل درخصوص پایان دادن به اشغالگری ها و توقف نقض حقوق مردم فلسطین است، جزو مخالفان یهودیان قرار می دهد؛ درحالی که این رژیم به دنبال سرپوش گذاشتن بر جنایات نظامیان اشغالگر در حق مردم فلسطین است.
کمپین حمایت از فلسطین شامل ارسال پیام های فوری به سفرای کشورهای عضو سازمان ملل متحد است. این پیام ها مخالفت با تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی را در سرزمین های فلسطینی خواهان است.
در همین حال، بیشتر کشورهای عضو سازمان ملل در حاشیه هفتاد وسومین نشست مجمع عمومی این سازمان در نیویورک، حمایت خود را از مردم فلسطین در برابر رژیم اشغالگر قدس اعلام کرده اند.
در همین باره رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در سخنانی در نیویورک اعلام کرد که از قدس اشغالی در برابر تروریسم دولتی اسرائیل دفاع میکند.
اردوغان تاکید کرد، ترکیه اجازه نخواهد داد قدس، قربانی جاه طلبی های اسرائیل شود.
رئیس جمهور ترکیه گفت: برخی کشورهای مدعی دموکراسی مانند آمریکا در مقابل کشتار وحشیانه غیرنظامیان فلسطینی لب باز نمیکنند.
در چنین شرایطی، بانک جهانی در گزارشی ضمن ابراز نگرانی از اوضاع فلسطین اعلام کرد که اقتصاد غزه وارد مرحله فروپاشی شده و خدمات اساسی به فلسطینیها به دلیل فقدان بودجه در معرض خطر قرار گرفته است.
«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین هم که برای سخنرانی در برابر مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفته، در دیدار با تعدادی از اتباع فلسطینی در آمریکا گفت: مسأله فلسطین امروز در سخت ترین شرایط خود قرار دارد، اما ما ناامید نخواهیم شد و تا تحقق اهداف، ایجاد دولت مستقل فلسطین با مرکزیت قدس ایستادگی خواهیم کرد.
رئیس تشکیلات خودگردان تأکید کرد دولت آمریکا با اقداماتی مانند به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل، انتقال سفارت از تلآویو به قدس، حذف موضوع آوارگان از مذاکرات و قطع کمک های آژانس امداد و کاریابی ویژه آوارگان فلسطینی «آنروا»، نشان داد که هیچ اهمیتی برای فلسطینیان قائل نیست.
محمود عباس افزود، دیگر نمیتوان در قبال اقدامات خطرناک تلآویو از قبیل ادامه شهرک سازی و ادامه تجاوز به سرزمین های فلسطینی سکوت کرد و تلاشها در تمامی سطوح برای حمایت از حقوق ملت فلسطین ادامه پیدا خواهد کرد که در این زمینه برگزاری کنفرانسی بینالمللی ضروری است.
«عبدالله دوم» پادشاه اردن نیز سه شنبه شب در هفتاد و سومین مجمع عمومی سازمان ملل در سخنرانی خود خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطین شد.
ملک عبدالله افزود، همه قطعنامه های مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل بر حق ملت فلسطین همچون بقیه ملت ها در داشتن آینده همراه با صلح و کرامت اذعان دارند.
سازمان های فعال در کمپین حمایت از فلسطین هم تاکید کرده اند که به رغم قطعنامه سازمان ملل درخصوص تشکیل دولت مستقل فلسطین، اسرائیل همچنان در حال توسعه طلبی و اشغالگری در سرزمین های فلسطینی است و قطعنامه های سازمان ملل درباره بازگشت آوارگان فلسطینی به دیار خود هنوز اجرا نشده است که باید در این باره هرچه سریع تر اقدامی صورت گیرد.
در راستای حمایت از فلسطین روز گذشته حزب کارگر بریتانیا در کنگره این حزب، درخواست کرد تا برخلاف واشنگتن، کمک های مالی لندن به آژانس سازمان ملل در امور فلسطینیان (آنروا) افزایش یابد.
141/110
بیشتر بخوانید:
ابوالغیط : امریکا مسئول وخامت اوضاع فلسطینی ها
تاکید مسئول فلسطینی بر لزوم مداخله جامعه جهانی در مسئله فلسطین