تازه ترین گزارش بانک جهانی و سازمان ملل نشان می دهد، خسارت وارده به زیرساخت های باریکه غزه در نتیجه حملات اسرائیل تا کنون، 18.5 میلیارد دلار بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در گزارش بانک جهانی و سازمان ملل آمده است: خسارت به زیر ساخت های نوار غزه تاکنون 18.5 میلیارد دلار برآورد شده است که این میزان معادل 97 درصد از مجموع تولید ناخالص داخلی کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه در سال 2022 است.

این گزارش نشان می دهد، آسیب به ساختمان های مسکونی, 72 درصد از خسارت ها را تشکیل می دهد. همچنین آسیب به زیرساخت های خدمات عمومی مانند آب، بهداشت و آموزش، 19 درصد و آسیب به ساختمان های تجاری و صنعتی 9 درصد از این خسارت ها را تشکیل می دهد.

این گزارش می افزاید: تقریباً 26 میلیون تُن آوار در پی این خسارت ها بوجود آمده که تخمین زده می‌شود آوار برداری و جمع آوری آن سال‌ها طول بکشد.

پیشتر کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) در گزارشی اعلام کرد: میزان ویرانی ناشی از عملیات نظامی اسرائیل، باریکه غزه را به منطقه‌ای غیرقابل سکونت تبدیل کرده است.

رژیم صهیونیستی از 15 مهر 1402 - هفتم اکتبر گذشته با حمایت همه‌جانبه کشورهای غربی، کشتار گسترده‌ای را در باریکه غزه و کرانه باختری ضد مردم بی‌دفاع و مظلوم فلسطین به راه‌ انداخته و سکوت جامعه جهانی و نهادهای حقوق بشری در قبال جنایات اسرائیل، موجب تداوم کشتار زنان و کودکان فلسطینی توسط ماشین جنگی این رژیم نامشروع شده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین، از آغاز جنایت‌های رژیم صهیونیستی در باریکه غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون حدود 33 هزار فلسطینی شهید و بیش از 75هزار نفر دیگر نیز مجروح شده اند که بیشتر قربانیان این حملات، زنان و کودکان هستند.

117

بیشتر بخوانید:

 درخواست برای توقف حمایت تسلیحاتی آمریکا از رژیم صهیونیستی