دبیرکل حزب‌الله لبنان چهارشنبه شب با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس»، تلفنی گفتگو و بر ایستادگی حزب‌الله لبنان در کنار مقاومت فلسطین تأکید کرد.

به گزارش ایران پرس، سید «حسن نصرالله» همچنین  شهادت شماری از مبارزان فلسطینی را در حمله اخیرا اسرائیل به باریکه «غزه» تسلیت گفت. 

دبیرکل حزب الله لبنان روز چهارشنبه همچنین با «رمضان عبدالله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تلفنی گفتگو و بر همبستگی و همراهی حزب‌الله با مقاومت فلسطین تأکید کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز دوشنبه شب حمله اخیر جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به باریکه غزه را که منجر به شهادت گروهی از مبارزان فلسطین شد محکوم کرد.

«بهرام قاسمی» تصریح کرد رژیم صهیونیستی به خیال خام خود با کشتار جوانان فلسطینی سعی در تزلزل اراده مردم مظلوم این سرزمین و تضمین امنیت پوشالی خود دارد در حالیکه هفت دهه جنایت، خونریزی و کودک‌کشی، کمترین خللی در عزم و اراده مردم غیور فلسطین ایجاد نکرده است.

در حمله روز دوشنبه جنگنده های رژیم صهیونیستی به یکی از تونل های مقاومت در شرق منطقه «خان یونس» در جنوب غزه، هشت مبارز فلسطینی به شهادت رسیدند و 9 نفر دیگر زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی از سال 2006 پس از پیروزی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در انتخابات پارلمانی، باریکه غزه را تحت محاصره خود درآورده است و از ورود سوخت، غذا،  دارو و مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری می‌کند.

ساکنان تحت محاصره باریکه غزه از تونل هایی که در مناطق مرزی حفر کرده اند، برای انتقال کالا و مواد غذایی استفاده می کنند.

 

حزب الله لبنان : ترامپ نمی تواند بین ایران، سوریه و حزب الله شکاف ایجاد کند

نفوذ حزب الله لبنان در عمق فلسطین‌اشغالی

واهمه ارتش اسرائیل از حضور حزب‌الله در مناطق مجاور فلسطین اشغالی