به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد بعدازظهر جمعه پس از دیدار و گفت و گو با نمازگزاران مرکز اسلامی نیویورک در بیانیه ای خطاب به جامعه مسلمانان اعلام کرد: "شما تنها نیستید، جهان و سازمان ملل متحد با شما است."
گوترش با ادای احترام و اعلام همبستگی با جامعه مسلمانان از نیویورک تا نیوزیلند و فراتر از آن، با خانواده قربانیان حمله تروریستی به دو مسجد شهر «کرایست چرچ» نیوزیلند ابراز همدردی کرد.
دبیرکل سازمان ملل متحد در ادامه بر لزوم اقدام علیه تمام اشکال خشونت ضد مساجد، کنیسه ها، کلیساها یا هرجای دیگر تاکید کرد.
تیراندازی روز جمعه در دو مسجد شهر «کرایست چرچ» نیوزیلند، دست کم 52 کشته و ده ها زخمی برجا گذاشت.
این دو حمله برنامهریزیشده همزمان با اقامه نماز جمعه، در این دو مسجد روی داد.
اکثر قربانیان توسط تروریستی به نام «برنتون تارنت» Brenton Tarrant که به برتری نژادی سفیدپوستان اعتقاد داشت و از مهاجران متنفر بود کشته شدند. وی اهل استرالیا است.
برنتون تارنت 17 دقیقه از جزئیات هجوم وحشیانهاش به مسجد «النور» را که در جریان آن دستکم 41 نفر کشته شدند از طریق دوربینی که روی کلاهش نصب شده بود ضبط و آن را به صورت زنده در فیسبوک پخش کرد.
عامل این جنایات، عقاید نژادپرستانه و اسلام ستیزانه داشته و در طرح دیدگاه های خود، از «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا تمجید کرده است.
بسیاری از کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران و همچنین سازمان های بین المللی این جنایت وحشیانه را محکوم کرده اند.
135/116
بیشتر بخوانید :
واکنش کشورهای اسلامی به جنایت تروریستی در نیوزیلند
افزایش قربانیان حمله تروریستی در 2 مسجد نیوزیلند
حمله تروریستی به نمازگزاران 2 مسجد در نیوزیلند + ویدئو