به گزارش ایرنا، سازمان هلال احمر فلسطین اعلام کرد، برغوثی از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی از ناحیه سر هدف گلوله قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش برغوثی به بیمارستان «المقاصد» در بیت المقدس منتقل شده است.
منابع فلسطینی اعلام کردند، دستکم 50 فلسطینی در نتیجه یورش وحشیانه ارتش اسرائیل به نمازگزاران در نزدیکی باب «الاسباط» در مسجد الاقصی در بخش قدیمی قدس، زخمی شدند.
نظامیان رژیم اشغالگر قدس روز جمعه نیز 3 جوان فلسطینی را در باب «الاسباط» به شهادت رساندند. پس از این اقدام وحشیانه، نظامیان اسرائیلی به دستور «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم درب های مسجد الاقصی را به روی بازدیدکنندگان و نمازگزاران فلسطینی بستند و مانع از برگزاری نماز جمعه در این مسجد مقدس شدند.
این اقدام که در 50 سال اخیر بی سابقه بود، واکنش بسیاری از مقام های کشورهای اسلامی و بین المللی از جمله سخنگوی وزارت امور خارجه ایران را در پی داشت.
«بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران شنبه شب تصریح کرد، اقدام رژیم صهیونیستی در بستن درب های مسجدالاقصی به روی نمازگزاران امری محکوم، مذموم و خلاف اصول بنیادین حقوق بشر است.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی شنبه شب پس از مواجه شدن با اعتراضات گسترده در داخل و خارج سرزمین های اشغالی، مجبور شد از دستور خود مبنی بر بستن درب های مسجد الاقصی عقب نشینی کند.
اقدامات سلطه جویانه رژیم صهیونیستی در قبال قدس و مسجد الاقصی در حالی است که سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد «یونسکو» (UNESCO)، سال گذشته با تصویب قطعنامه ای هرگونه رابطه تاریخی و دینی و یا فرهنگی یهودیان با اماکن مقدس در قدس به ویژه مسجد الاقصی را رد و این مسجد را مکانی مقدس برای مسلمانان دانست.117