به گزارش خبرگزاری ایران پرس، امیر سرتیپ «شاهرخ شهرام» در برنامه تیتر امشب دوشنبه شب شبکه خبر با موضوع دستاوردهای صنعت دفاعی کشور افزود: در مجموع ۷۰۹ سامانه دفاعی را تولید کردهایم که این عدد معناداری است.
وی تصریح کرد: ۱۰ سامانه دیجیتالی را از صفر تا صد خودمان تولید کردهایم که این خط تولید در منطقه غرب آسیا بینظیر است و هر سال درصد بومیسازی سامانههای دفاعی بالا رفته است.
امیر سرتیپ شهرام گفت: در زمان تحریم و تهدید با اطمینان بیشتری از این سامانههای بومی استفاده کرده ایم.
رئیس سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع افزود: ۲۷۴ قرارداد با دانشگاهها بستهایم و با شرکتهای دانش بنیان هم همکاری داریم و به همین علت از لحاظ پشتیبانی دارای بنیه قوی هستیم.
وی گفت: در سالهای گذشته رشد دو برابری در حوزه قطعه سازی را شاهد بودیم و در جنگ الکترونیک و سایبری که در جهان شایع شده است، رشد قابل قبولی داشته ایم، چون ضربات اولیه از همین جا شروع میشود. تجهیزات باید در مقابل جنگ سایبری تاب آور باشد.
رئیس سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع تصریح کرد: سامانههای بومی ما تاب آور شده است. تاب آوری به این معنا که در مقابل تهدیدات شناسایی شده مقاوم باشیم.
امیر شهرام افزود: از هوشمند سازی و شبکه محوری کردن سامانهها خوب استفاده کرده ایم.
رئیس سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع گفت: در حوزه زیر سطحی، هوایی و فضایی سامانههای بومی ما مقاوم است و همه این تجهیزات به سامانه هوشمند جنگ سایبری و ضد سایبری مجهز شده است.
وی افزود: تمام شناورهای کشور به سامانههای بومی مجهز شده و این با همکاری شرکتهای دانش بنیان، محققان دانشگاهی و مشاوران نظامی فراهم شده است.
امیر خواجهفرد مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع هم گفت: با توجه به تهدیدها و تحریمها دهه ۷۰ زمان خودکفایی بود و در دهه ۹۰ به حوزه تولید ورود کرده ایم.
وی افزود: درصد عملیاتی ناوگان هوایی ما بیشتر شده است.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع گفت: رتبه خوبی در محصولات پهپادی داریم. در تولید و پشتیبانی از این سامانهها هیچ مشکلی نداریم. دائم خودمان را در حوزه پهپادی رصد میکنیم و در حال ارتقای سامانههای جنگی هستیم.
وی افزود: بومی سازی و ارتقا به خوبی انجام شده است و در این زمینه کامل خودکفا هستیم.
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع گفت: ما در صنعت هوایی وارد تولید شده ایم. رشد تولید نیازمند فراهم سازی زیرساخت هاست.
امیر خواجهفرد افزود: اقلام الکترونیکی بومی سازی شده است و در هواپیمای یاسین و کوثر از زیر سامانههای همپوشان استفاده شده و این به این معناست که تولید این دو پرنده مستمر خواهد بود. // 114