به گزارش خبرگزاری ایران پرس، دکتر «محمدرضا مسرورچهر» با اشاره به فرارسیدن فصل زمستان و سردشدن هوا، اظهار داشت: مزاج زمستان، سرد و تر است و میتوانیم از دمنوشهای گرم برای مصرف در این روزها استفاده کنیم.
وی بیشتر بیماریهای تنفسی در فصول سرد سال را از نوع ویروسی دانست و افزود: ویروسها نیز دارای مزاج سرد هستند، لذا با دمنوشهایی که مزاج گرم دارند، میتوانیم در مقابل بیماریهای ویروسی ایمنی بیشتری را کسب کنیم.
این متخصص طب سنتی ایرانی، با بیان این که در حال حاضر با همهگیری کووید- ۱۹ در جهان مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: مصرف برخی از دمنوشهای مناسب فصل زمستان میتواند علاوه بر پیشگیری از کرونا، به عنوان درمان علامتی در افراد مبتلا به کووید - ۱۹ نیز مورد استفاده قرار گیرد.
مسرورچهر، مصرف دمنوشهای گرم را به معنی درمان بیماری کووید- ۱۹ ندانست و تصریح کرد: افراد در صورت مبتلا شدن به کرونا حتما باید تحت نظر یک متخصص عفونی و فوق تخصص ریه قرار گیرند و در صورت نیاز نداشتن به بستری، در کنار داروهای تجویزی از دمکردههای گیاهی استفاده کنند.
او با اشاره به خواص پیشگیرانه دمکرده بابونه، نعناع، گل گاوزبان، آویشن، زوفا، چای کوهی و سرخارگل، عنوان کرد: یک قاشق غذاخوری از یکی از این گیاهان را با آب جوش در داخل یک لیوان میریزیم و یک نعلبکی برعکس روی لیوان میگذاریم. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه این دمکرده را صاف کرده و اگر دیابت نداشته باشیم، میتوانیم با یک شیرین کننده مانند شکر، عسل و نبات مخلوط و سپس مصرف کنیم.
این متخصص طب سنتی، بر مصرف روزانه شیرین بیان تاکید کرد و گفت: شیرین بیان به دو روش مصرف میشود که در روش اول باید نصف قاشق چایخوری شیرین بیان را روزانه بخوریم، اما در روش دوم یک قاشق مرباخوری از پودر ریشه شیرین بیان را در یک لیوان آب جوش میریزیم و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، آن را صاف میکنیم و با شکر مینوشیم که در صورت ابتلا به فشار خون باید با مشورت پزشک متخصص مصرف شود.
123
بیشتربخوانید:
لیمو ترش منجمد، بمب ویتامین خانگی