منابع خبری از ادامه کشتار مسلمانان روهینگیا در میانمار خبر داده اند.

به گزارش ایران پرس، ارتش و بوداییان افراطی در میانمار، به کشتار مسلمانان روهینگیا در این کشور ادامه می دهند و روند آوارگی مسلمانان و فرار آنان به سمت بنگلادش همچنان آمار رو به رشدی دارد.

در همین حال سازمان های محلی در بنگلادش از شیوع انواع بیماریها به ویژه سوء تغذیه در میان زنان و کودکان آواره روهینگیایی خبر می دهند.

مقامات بنگالی اعلام کردند، برای پناه دادن به بیش از هشتصد هزار آواره روهینگیایی، یکی از بزرگ ترین مراکز استقرار آوارگان را بنا خواهند کرد.

اعتراض سازمان ملل به ادامه کشتار مسلمانان روهینگیا در میانمار

سازمان ملل در در واکنش به کشتار مسلمانان روهینگیا، فقدان دسترسی به ایالت مسلمان نشین راخین در میانمار را غیرقابل قبول خواند.

یک مقام ارشد سازمان ملل هم امروز (جمعه) اعلام کرد، جریان ورود آوارگان مسلمان روهینگیایی از میانمار به بنگلادش هنوز متوقف نشده است و صدها هزار آواره ای که هنوز در میانمار باقی مانده اند، همچنان قصد دارند از این کشور فرار کنند.سازمان ملل در عین حال  در واکنش  به وضعیت بد مسلمانان روهینگیا، فقدان دسترسی به ایالت مسلمان نشین راخین در میانمار را غیرقابل قبول خواند.

بحران ضد بشری مسلمانان روهینگیا

بنابرگزارش های اعلام شده، در پی حملات 25 اوت ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در استان راخین در غرب این کشور بیش از شش هزار نفر کشته، هشت هزار نفر زخمی و سیصد هزار نفر نیز به بنگلادش پناهنده شده اند  و این موضوع بحران انسانی را در پی داشته است. 

بیش از یک میلیون مسلمان در میانمار زندگی می‌کنند، اما دولت این کشور از دادن حق شهروندی به آنان خودداری می‌کند.

کشتار بی رحمانه مردم مسلمانان میانمار ازسوی دولت و بودائیان این کشور  با موجی از خشم و اعتراض‌ در کشورهای مختلف جهان رو به رو شده است.

دیدبان حقوق بشر از میانمار خواسته است به ناظران مستقل اجازه دهد وارد استان راخین شوند.

استان راخین از سال 2012 صحنه حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیا است. 

یک میلیون مسلمان روهینگیا ازحقوق شهروندی در میانمار محروم هستند.

سازمان عفو بین‌الملل نیز در گزارشی انتقادگونه هشدار داد: دولت تایلند به عنوان همسایه میانمار نباید نسبت به خشونت‌هایی که در راخین اتفاق می‌افتد، بی‌اعتنا باشد و باید به تامین امنیت و حفاظت از آوارگان روهینگیایی بپردازد.

116/111

بیشتر بخوانید:

سفر کوفی عنان به میانمار برای بررسی عوامل کشتار مسلمانان روهینگیا

درخواست بنگلادش از سازمان ملل برای کمک به مسلمانان میانمار/ تحلیل