به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری صداوسیما از کابل، «زلمی خلیل زاد» صبح روزشنبه در دیدار با «محمد اشرف غنی» رییس جمهوری افغانستان در کابل ادعا کرد، آمریکا خواهان پایان جنگ و صلح و تامین امنیت در افغانستان است.
«اشرف غنی» رییس جمهوری افغانستان نیز در این دیدار گفت: دولت کابل خواهان برقراری صلح و ثبات در این کشور است و به تلاش های خود برای صلح و ثبات در افغانستان ادامه خواهد داد.
اظهارات خلیل زاد در دیدار با اشرف غنی در حالی است که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران مسائل سیاسی، آمریکا در جنگ 17ساله افغانستان نشان داده است نه تنها قادربه تامین امنیت و برقراری صلح و پایان جنگ دراین کشور نیست، بلکه در ناامنی افغانستان نقش جدی و اساسی دارد.
آمریکا در سال 2001 به بهانه مبارزه با تروریسم و تامین امنیت در افغانستان به این کشور یورش برد اما از آن تاکنون، ناامنی، تروریسم و تولید مواد مخدر در افغانستان رشد چشمگیری داشته است.
مقامات و مردم افغانستان نیز بارها اعلام کرده اند؛ آمریکا با حمایت همه جانبه از داعش به دنبال گسترش فعالیت این گروه تروریستی در افغانستان است.
135/112
بیشتر بخوانید :
ادعای تلاش نماینده ویژه آمریکا برای پایان جنگ در افغانستان
هشدار طالبان به آمریکا؛ از ادعا تا تظاهر
جنایات جدید آمریکا در افغانستان / 13 غیر نظامی کشته شدند
ماتیس: آمریکا در جنگ افغانستان دستاوردی نداشته است