ایران پرس: همزمان با حمایت آمریکا از اغتشاشات در ایران، تحلیلگران ارشد اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی به مصونیت ایران در برابر اغتشاشات اخیر اذعان کردند.

«آوریل هاینس» مدیر اطلاعات ملی آمریکا، با اشاره به این اغتشاشات گفت که جمهوری اسلامی ایران این موضوع را تهدیدی علیه ثبات خود نمی‌بیند.

«آمیت ساعار» تحلیلگر ارشد اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرده که این اغتشاشات قادر به تهدید موجودیت نظام حاکم بر ایران نیست.

اذعان مقامات ارشد اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی به مصون بودن ایران در برابر اغتشاشات و ناآرامی ها با توجه به جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی و حمایت های همه جانبه ملت ایران از آن طی چهار دهه گذشته در برابر انواع توطئه ها و طرح های دشمنان ایران اسلامی صورت گرفته است.

این بار بروز اغتشاشات اخیر در ایران به بهانه مرگ مهسا امینی، بار دیگر موجب شده تا دشمنان خارجی جمهوری اسلامی ایران از آن به مثابه فرصتی برای مداخله در امور داخلی ایران و نیز تحریک هر چه بیشتر آشوب ها استفاده نمایند.

در واقع در اغتشاشات اخیر، سران سیاسی آمریکا و اروپاو نیز رژیم صهیونیستی، رسانه‌های آنها و نیز رسانه‌های فارسی زبان معاند مورد حمایت غرب مانند شبکه ماهواره ای ایران اینترنشنال، از یک رخدادِ غم انگیزِ سوءاستفاده کردند و با شعار حمایت از حقوق ملت ایران، در حمایت از اغتشاشگران و برهم زنندگان امنیت ملت سنگ تمام گذاشتند، اما حضور مردمی در خیابان‌ها و میادین کشور در حمایت از نظام جمهوری اسلامی و کشورشان و مخالفت قاطع با آشوب و اغتشاش را نادیده گرفتند و یا کوچک شمردند.

آمریکا تلاش کرد تا با دادن وعده هایی در باره رفع تحریم ها علیه فضای مجازی و اینترنت و نیز موضع گیری های مداخله جویانه به زعم خود به این اغتشاشات دامن بزند اما با ناکامی کامل مواجه شد.

در مرحله بعد ایالات متحده در چند مرحله مقامات و نهادهای بسیاری را در ایران به بهانه مشارکت در مقابله با اغتشاشات تحریم کرد. این تحریم ها که به بهانه حمایت از مردم ایران صورت گرفته نه فقط به مثابه مداخله آشکار در امور داخلی یک کشور مستقل است که کاملا برخلاف قوانین بین المللی و منشور ملل متحد محسوب می شود ، بلکه نشانه دیگری از رویکرد غیر صادقانه واشنگتن در برابر ملت ایران است. وزارت خزانه داری آمریکا ادعا کرده است تحریم های جدید، نشان دهنده تعهد ایالات متحده به حمایت از حق تجمع مسالمت آمیز و تبادل آزاد اطلاعات است.

این موضعگیری‌های آمریکا درحالی صورت گرفته که دولت بایدن از سویی مدعی دیپلماسی در قبال ایران در مساله برجام بوده و همزمان با تبادل پیام های غیر مستقیم با تهران و اصرار بر مذاکره مستقیم، در امور داخلی ایران دخالت کرده و سعی بر تشویق اغتشاشگران دارد.مقامات ارشد آمریکا به رغم گذشت بیش ازدو ماه از آشوب ها در ایران هنوز هم به امید روحیه دادن به عوامل داخلی اعم از گروهکهای تروریستی و تجزیه طلب و نیز آشوب گران به حمایت علنی از آنها ادامه می دهند.

در این راستا «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر از آشوب ها و اغتشاشات در ایران حمایت کرد.بلینکن در این خصوص گفت: «ما تا حد زیادی داریم تلاش می کنیم آنچه در توان داریم را برای حمایت از چیزی که ایرانی ها خواستار آن هستند، انجام دهیم». «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز چهارشنبه گذشته باز هم از اغتشاشات پراکنده در ایران حمایت کرده و مواضع خصمانه واشنگتن علیه تهران را تکرار کرد.

ایالات متحده در حالی مدعی حمایت از اغتشاشات اخیر شده که نگاهی به رویکرد و عملکرد آن در قبال ایران در چند دهه اخیر نشانه های کاملی از دشمنی و خصومت عمیق واشنگتن در قبال ملت ایران را نشان می دهد. ایران بیش از 40 سال است که تحت تحریم های یکجانبه ایالات متحده قرار دارد .

اعمال تحریم های ضد ایرانی در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا پس از خروج از برجام و راه اندازی کارزار فشار حداکثری ابعاد جدید و بی سابقه ای پیدا کرد.واشنگتن شدیدترین تحریم ها را علیه ملت ایران به امید تسلیم ایران در برابر خواسته های غیر منطقی و غیر قانونی آمریکا اعمال کرد که البته به اذعان دولت بایدن با ناکامی و شکست مواجه شد.

با این حال دولت بایدن هم چنان سیاست شکست خورده تحریمی علیه ایران را با شدت ادامه داده و با کنار نهادن مذاکرات لغو تحریم ها ، برای رسیدن به اهداف باطل خود به حمایت همه جانبه از اغتشاشات در ایران رو آورده است.

نویسنده: سيدرضا مير طاهر

 112