به گزارش ایران پرس به نقل از شفق نیوز، «حیدر العبادی»، نخست وزیر عراق امروز شنبه در «کرکوک» تصریح کرد، اتحاد شهروندان عراقی باعث پیروزی بر داعش شد در حالی که رهبران برخی کشورها تصور می کردند با ورود داعش به شهرهای عراق کار این کشور تمام شده است.
العبادی اظهار داشت، برای نابودی داعش، قشرهای مختلف مردم از جمله عشایر، ارتش، پلیس، نیروهای پیشمرگه که در اطراف کرکوک بودند همه متحد شدند و بر گروههای تروریستی پیروز شدند.
نخست وزیر عراق افزود، دولت مرکزی بدون درنظر گرفتن مذهب و نژاد از همه مردم عراق حمایت می کند.
در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی عراق، «حیدر العبادی» به عنوان رئیس فهرست انتخاباتی «النصر» از دوشنبه به همراه چند تن از مسؤولان نظامی و دولتی به کردستان عراق سفر کرد و پس از موصل، سلیمانیه و اربیل امروز (شنبه) وارد کرکوک شد.
انتخابات پارلمانی عراق قرار است 12 مه 2018 برگزار شود. 27 ائتلاف انتخاباتی که شامل 143 حزب هستند به همراه احزاب و شخصیتهای مستقل در این انتخابات باهم رقابت خواهند کرد.
114/116
بیشتر بخوانید:
نامزدی «حیدر العبادی» برای شرکت در انتخابات پارلمانی عراق
حمایت گروه صدر عراق از نخستوزیری مجدد «حیدر العبادی»