دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت، موفقیت یا شکست برجام به عنوان توافقی سیاسی و امنیتی که به تأیید شورای امنیت سازمان ملل رسیده، آزمونی تاریخی برای ارزیابی اثرگذاری منطق گفت‌ وگو به جای منازعه و همچنین میزان کارآیی نهادهای بین‌المللی است.

به گزارش ایران پرس، «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، امروز شنبه در گردهمایی فرماندهان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در تهران با اشاره به اظهارات و اقدامات «دونالد ترامپ» در موضوع برجام گفت، اگر رئیس جمهور آمریکا توافق و تعهد دولت قبل از خود را قبول ندارد، قطعاً هیچ کشوری حاضر به مذاکره و توافق با آمریکا نخواهد بود؛ چرا که این احتمال وجود دارد که دولت‌های بعدی نیز تعهدات دولت فعلی را رد کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با اشاره به تلاش‌های مذبوحانه دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی گفت، دشمنان در این مسیر از حربه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و توسل به دروغ بهره می‌برند.

شمخانی همچنین با اشاره به تلاش آمریکا و رژیم صهیونیستی در قراردادن گزاره جعلی تسلیم یا جنگ در برابر افکار عمومی، تصریح کرد، دشمن به اقتدار سیاسی و آمادگی نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی در ابعاد داخلی و خارجی واقف است.

توافق هسته‌ای ایران و گروه 5+1 (انگلیس، فرانسه، روسیه، چین، آمریکا و آلمان) از ژانویه 2016 اجرایی شده است؛ اما دولت آمریکا به عنوان یکی از اعضای این گروه همواره در اجرای برجام بدعهدی می‌کند؛ «دونالد ترامپ» خواهان تغییر برجام بوده و می گوید اگر این توافق تغییر نکند، آمریکا از آن خارج می‌شود.

مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده‌اند که حاضر به هیچ گونه مذاکره و تغییری در برجام نیستند و آمریکا باید به تعهدات خود در این توافق بین المللی عمل کند.

ماهیت مردمی و خویشتنداری، موجب افزایش اعتماد جامعه به نیروی انتظامی شده است

دریابان علی شمخانی در بخش دیگری از سخنان خود از نیروی انتظامی به‌عنوان یکی از مهمترین نهادهای کشور یاد کرد که در شئون مختلف انتظامی، امنیّتی و اجتماعی، دارای کارکردهای راهبردی و تعیین‌کننده است.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی به عنوان سازمانی که بیشترین ارتباط را با لایه های اجتماعی داراست، گفت، این نیرو به عنوان حسگر بسیار مهمی می تواند شرایط و نیازمندی‌های جامعه را در ابعاد مختلف تشخیص داده و منعکس نماید.

دریابان شمخانی با اشاره به سه دوره رشد ناجا که با جهش سازمانی، هویتی و کارآمدی همراه بوده است، خاطرنشان کرد،ذ ناجا به عنوان سازمانی انتظامی - اجتماعی علی‌رغم پیچیدگی‌های مأموریتی توانسته است با بکارگیری هوشمندانه فناوری‌های نوین ضمن افزایش سرعت و کیفیت در ارائه خدمات، موضوع نظارت بر عملکرد خود را نیز ساختارمند نموده و در این حوزه در سطح کشور پیشتاز باشد.

دبیر شورای عالی امنیّت ملّی با مقایسه نقش و جایگاه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی با سازمان‌های مشابه در دنیا خاطرنشان ساخت، ماهیت مردمی، خویشتنداری و رافت همراه با اقتدار، موجب افزایش اعتماد جامعه به پلیس و نفوذ معنوی این نیرو در کشور شده است.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقاء نرم‌افزاری و تلاش مستمر برای مؤثرتر عمل‌کردن به‌ویژه نسبت به تهدیدات جدید و پیچیده دشمن، روزآمد نمودن شیوه‌های کنترلی و مجهزشدن به دانش روز عملیات روانی را از وظایف جدی و اولویت‌های ناجا ذکر کرد و بر مقابله قاطع و همه‌جانبه با متخلفان و هنجارشکنان که به شکل پیچیده‌ای سعی دارند رخدادهای فرهنگی و اجتماعی را سیاسی و سپس امنیّتی کنند، تأکید کرد.

133/116

بیشتر بخوانید:

شمخانی: برجام آزمون مهمی برای اروپاست+ ویدئو

برجام؛ جامعه‎جهانی در برابر یکجانبه‌گرایی ترامپ

گزارش: فرجام برجام