ایران پرس - رهبر حزب کارگر بریتانیا، با هشدار درباره اینکه راهبرد دولت برای مبارزه با افراط گرایی، جامعه مسلمانان در این کشور را هدف قرار داده است، تغییر این راهبرد را خواستار شد.

جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر بریتانیا تاکید کرد، اجرای برنامه مقابله با افراط گرایی در بریتانیا، نوعی سوءظن به کل جامعه مسلمانان به وجود آورده است، در حالی که دولت باید برای مبارزه با  نژادپرستی، تبعیض و مقابله و پیشگیری از افراط گرایی، تمرکز خود را روی همه مردم بریتانیا معطوف کند.

 هشدار جرمی کوربین رهبر حزب کارگر بریتانیا در مورد هدف قرار دادن مسلمانان

 

راهبرد به اصطلاح پیشگیری از افراط گرایی در بریتانیا، پس از حوادث تروریستی لندن در سال 2005 برای مبارزه با افراط گرایی خشونت آمیز و غیرخشونت آمیز اتخاذ شد و متعاقب آن دولت کارگری تونی بلر تدابیر امنیتی شدیدی علیه مسلمانان اتخاذ کرد و مسلمانان با کوچکترین ظنی بدون حکم قاضی در بازداشت نگه داشته شدند.

این راهبرد پس از تصدی «ترزا می» به سمت نخست وزیری بریتانیا تمدید شد و اجرای آن در پی حادثه تروریستی اخیر در لندن که ده ها تن کشته و زخمی شدند، موج جدیدی از سخت گیری ها، خشونت ها و تدابیر امنیتی شدید علیه مسلمانان به راه افتاده است.

فضای حاکم در بریتانیا نیز همچون اکثر کشورهای اروپایی به شدت ضد مهاجراست و راستگرایان افراطی و اسلام ستیزان  تلاش می کنند از اینگونه حوادث حداکثر بهره برداری سیاسی و تبلیغاتی را برای پیشبرد اهداف خود بکنند. 

در چنین شرایطی به موج اسلام هراسی و اسلام ستیزی در بریتانیا افزوده شده و به رغم  اینکه شمار قابل توجهی از جمعیت بریتانیا را مسلمانان تشکیل می دهند، اما بسیاری از مسلمانان از نداشتن امنیت در این کشور نگران هستند.

 این در حالی است که رهبران مسلمان بریتانیا حادثه تروریستی لندن را محکوم و اعلام کردند  این حادثه که مسلمانان هیچ نقشی در آن نداشتند نباید باعث ایجاد اختلاف و نفرت بین نژادها و پیروان ادیان شود و به وحدت و همبستگی جامعه بریتانیا خدشه وارد کند.

 فرد مهاجم در لندن چهار سال در عربستان بسر می برد 

اکنون نگرانی از ایجاد نفرت ناشی از اسلام ستیزی در پی اجرای راهبرد به اصطلاح پیشگیری از افراطگرایی و مقابله با تروریسم در بریتانیا تا حدی افزایش یافته است که علاوه بر مسلمانان، رهبر بزرگترین حزب مخالف دولت این کشور نیز در این باره هشدار داده است.

دولت بریتانیا در حالی به بهانه مقابله با افراط گرایی و تروریسم جامعه مسلمانان این کشور را هدف قرار داده است که بنا بر گزارش‌های تائید شده، مهاجم حملۀ تروریستی اخیر در لندن که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت، به مدت چهار سال در عربستان سعودی اقامت داشته است. 

در این شرایط، تمرکز دولت بریتانیا به نقش عربستان سعودی در وقوع  حملات تروریستی در بسیاری از نقاط جهان از جمله لندن می تواند راهگشای رفع نگرانی های امنیتی مردم کشورش باشد.

این در حالی است که بریتانیا، خود با جنایات عربستان سعودی در یمن و سوریه شریک است و به رغم انتقادات سازمان های مدافع حقوق بشر، به سعودی ها برای کشتار مردم یمن سلاح می فروشد.

از طرف دیگر، صدها بریتانیایی که از زیر نگاه بی تفاوت دستگاه های اطلاعاتی وامنیتی این کشوربرای براندازی دولت سوریه به این کشور رفته و به داعش پیوسته اند پس از عملیات موفقیت آمیز ارتش سوریه در تنگنا قرار گرفته و به کشورشان بازگشته اند؛ در چنین شرایطی سازمان های اطلاعاتی و امنیتی بریتانیا با انجام تحقیق در این خصوص، لزومی به هدف قراردادن بی دلیل جامعه مسلمانان کشورشان نیستند.

در واقع تا زمانی که دولت بریتانیا به جای اقدامات موثر و کارآمد در مقابله با افراط گرایی، معیارهای دوگانه در مبارزه با پدیده شوم و غیرانسانی تروریسم اعمال کند و به این بهانه مسلمانان را هدف قرار دهد، مردم این کشور نمی توانند از تروریست ها رها شوند.

  همچنین ریشه های پدیده شوم تروریسم زمانی خشکانده خواهد شد که کشورهای غربی  نظیر بریتانیا در امور کشورهای مسلمان خاورمیانه مداخله نکنند و با قطع کمک های مالی و تسلیحاتی به تروریست ها که موج اقدامات تروریستی آنها اروپا را نیز فراگرفته، به جنگ افروزی در این منطقه پایان دهند.113

بیشتر بخوانید:

نشست بررسی چرایی افزایش اسلام ستیزی در اروپا / تحلیل

تظاهرات ده‌ها هزار معترض خشمگین در لندن علیه اسلام‌هراسی+ویدئو

 هشدار جرمی کوربین رهبر حزب کارگر بریتانیا در مورد هدف قرار دادن مسلمانان
 فرد مهاجم در لندن چهار سال در عربستان بسر می برد