ایران پرس- استکبار جهانی به سرکردگی امریکا ازهمان ابتدا؛ تمام تلاش خود را بکار بست، تا نظام جمهوری اسلامی را بزعم خود ساقط کند؛ چرا که پیروزی انقلاب اسلامی به تلاش‌ها برای سلطه بر ملت ایران مهر بطلان زد و سرنوشت ملت ایران در مسیر جدیدی از تحول، همراه با عزت و استقلال و کرامت قرار گرفت.

این انقلاب نشان داد که یک ملت حتی با دست خالی می تواند منشاء تغییرات بزرگ حتی در معادلات و محاسبات قدرت های جهانی شود.

منوچهر محمدی تحلیل‌گر مسائل سیاسی می گوید: "..... با پیروزی انقلاب اسلامی جنگ تمام عیاری بین ایران و آمریکا آغاز شد. جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام ایدئولوژیک٬ استکبارستیزی را در صدر امور خود قرار داد. آمریکایی‌ها سعی کردند از همان اول انقلاب اسلامی با ترفندهایی آن را از بین ببرند. ۱۷ترفند از ابتدای انقلاب تا کنون علیه ایران بکار بسته شده است٬ سه کودتا٬ پنج منازعه قومی٬ ایجاد چهار گروه تروریستی برای ترور مسئولین٬ دو جنگ و سه فتنه بزرگ علیه ایران انجام شد."

محمدی می افزاید: "طرح های آمریکا در سه دوره دسته بندی می شود. دوره اول جنگ سخت است که همان ده سال اول انقلاب بود. دوره دوم جنگ نرم بود که تا سال۸۸ به طول انجامید و در این دوره تمام افکار و عقاید ملت را زیر سوال بردند. دوره سوم مرحله نفوذ است که در این دوره سعی بر نفوذ در دستگاههای دولتی دارند و به تمامی روشها سعی کردند از بیرون کشور٬ حرکتهای عظیمی را برای نابودی نظام اسلامی انجام دهند."

وقایع تروریستی پس از انقلاب در ایران نشان می دهد امریکا برای رسیدن به اهداف خود بارها از تروریسم استفاده ابزاری کرده است.

اسناد زیادی در باره حمایت های امریکا از گروه های تررویستی و نقش امریکا در ایجاد القاعده و بهره برداری از گروه های تروریستی برای اهداف مداخله جویانه منتشر شده است.

امریکا با تقسیم  تروریست ها  به دو دسته "خوب "و "بد " از دیدگاه  خود زمینه استفاده ابزاری از تروریست ها را برای پیشبرد سیاست‌ها و مداخلات خود درکشورها فراهم کرد. 

گروهک تروریستی منافقین  از جمله این گروه های تروریستی است که مسبب  ترور بیش از 12 هزار انسان بیگناه است.

منافقین و دیگر گروه های  تروریستی با حمایت‎های مالی و نظامی امریکا و عربستان جنایات فراوانی را در کشورهای منطقه مرتکب شده اند.

آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت، یک مقام کابینه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و دست کم یکی از مشاوران وی با دریافت پول، برای گروهک تروریستی منافقین سخنرانی کرده اند.

اشاره صریح این خبرگزاری به "الین چائو" است که در سال 2015 به ازای یک سخنرانی پنج دقیقه ای برای شاخه سیاسی گروهک منافقین 50 هزار دلار دریافت کرد.

همچنین گفته شده، رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک نیز مبالغی را به ازای سخنرانی برای این گروه دریافت کرده است. 

این رسوایی تا آنجا پیش رفت که اوباما رییس جمهوری پیشین امریکا برای توقف این روند به وزارت خزانه داری دستور داده بود تا بررسی کند که آیا دریافت پول از سوی سیاستمداران امریکایی در ازای ایراد چنین سخنرانی هایی، رابطه مالی با یک گروه تروریستی تلقی نمی گردد!؟

فعالان سیاسی  و حزبی در امریکا با مشورت های توهم گونه توصیه کرده اند که چنانچه کاخ سفید  بخواهد در مسیر تقابل  با ایران حرکت کند، منافقین می توانند نقش مهمی در این مسیر ایفا کنند.

«ریموند تانتر» عضو سابق شورای امنیت ملی امریکا و از حامیان منافقین که  کتابی از تحرکات این گروه برای خروج نام خود از لیست حامیان ترور تهیه کرده؛ می گوید  که آنها  گزینه ای بهتر از تحریم و جنگ برای کمک به پیشبرد برنامه ایالات متحده علیه ایران هستند.

این رویکردها و اقدامات نشان‌ دهنده زاویه نگاه  طیفی از سیاستمداران  آمریکا به منافقین است.

از نگاه امریکا؛ اینکه منافقین مسبب کشتار چندین هزار نفر از مردم ایران، عراق و کردها هستند، مهم نیست و حتی اینکه چرا وزارت خارجه امریکا نام منافقین را که در مقطعی در لیست گروه های تروریستی قرار داده بود و سپس ازاین  لیست حذف کرد، نیز مسئله ای است که نباید درباره آن سخن گفته شود.

آنچه برای امریکا اهمیت دارد رسیدن به هدف به هر وسیله ای است؛ حتی اگر یک تشکیلات تروریستی باشد. 

"نوآم چامسکی" تحلیل‌گر برجسته سیاسی زمانیکه پاریس هدف حملات تروریستی قرار گرفت، سیاست‌های امریکا و هم‌پیمانان این کشور را عامل حملات تروریستی دانست.

وی با طرح این پرسش که آیا هدف هدف امریکا ترویج تروریسم یا پایان دادن به آن است افزود: "اگر می‌خواهید به تروریسم پایان دهید باید نخست پرسید که چرا تروریسم اتفاق افتاد؟ دلایل اصلی آن چه بود و ریشه‌های عمیق‌تر آن چه بود؟ و سپس باید سعی کنید به این پرسش‌ها بپردازی."

چامسکی معتقد است که دشمنی‌ها، توطئه‌‌ها و مخالفت های آمریکا و کشورهای غربی علیه ایران به دلیل استقلال و تن ندادن ایران به سلطه و استعمار غرب است.

چامسکی در جای دیگری می گوید: "..تا زمانی که ایران مستقل بماند و در برابر سلطه آمریکا سر تعظیم فرود نیاورد، دشمنی‌ها و مخالفت های آمریکا ادامه خواهد داشت، جمهوری اسلامی ایران از نظر آمریکا غیرقابل پذیرش است، چون از استقلال خود چشم‌پوشی نمی ‌کند." 

اقدامات خصمانه امریکا علیه ایران چه در دوران جنگ، و چه در اقدامات خصمانه پس از ان اما نتوانست ایران را به مدار سلطه غرب باز گرداند.

به تعبیر رهبر معظم انقلاب، کثرت تهدیدها نشان دهنده قدرت نظام اسلامی است، زیرا اگر جمهوری اسلامی، قدرت و تأثیرگذاری بالایی نداشت، بدخواهان ملت ایران این گونه سراسیمه خود را به آب و آتش نمی زدند.

امروز دشمنان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را مجموعه ای از امریکا و صهیونیسم و غارتگران جهانی و زور گویان تشکیل می دهند که دشمنی انها با اصل نظام جمهوری اسلامی است که تمام قد مقابل استکبار ایستاده است؛ از اینروست که رهبر معظم انقلاب تاکید کرده اند برای ایستادن در مقابل دشمن و همه توطئه هایش باید از هر جهت چه از نظر نظامی وامنیتی و چه از منظر اقتصادی و علمی و سایر جهات باید قوی و با اراده بود.

راه مقابله با این توطئه ها حفظ وحدت ملی  و تدبیر و شجاعت و نهراسیدن از تهدید های دشمن است؛ امریکا  در همه این سال ها با این اقدامات جنایتکارانه و خصومت ورزی و فتنه سازی و تحریم و تروریسم اقتصادی حقوق ملت ایران و حقوق  بین الملل را زیر پا گذاشت و به دنیا نشان داد که قانون امریکا قانون جنگل است.

اقدام تروریستی امریکا در به شهادت رساندن سپهبد حاج قاسم سلیمانی در سوم ژانویه 2019 رویداد تلخ دیگری بود که  در امتداد خصومت ورزی های دیرینه امریکا علیه ایران قابل تحلیل و بررسی است.

این خصومت ورزی در چهل و یکسال گذشته بی وقفه ادامه داشته است؛ سردار سلیمانی که با ویزای رسمی و به دعوت نخست وزیر عراق به این کشور سفر کرده بود، هدف اقدام تروریستی آشکار و با دستور مستقیم رییس جمهور امریکا قرار گرفت. 

سردار قاسم سلیمانی با افتخاراتش در میدان نبرد با دشمنان سبب تغییر معادلات قدرت در منطقه شد.

شهید "سپهبد سلیمانی" و "ابوالمنهدس" و دیگر همرزمانشان در عرصه نبرد با دشمن و تروریسم و نابودی داعش و خنثی کردن نقشه های تجزیه طلبانه امریکا و صهیونیسم در منطقه نقش بزرگی در این تحول بزرگ ایفا کردند؛ این واقعیت ها بخشی از علت های  دشمنی  و عصبانیت امریکا از ایران و جبهه مقاومت درمنطقه است. 

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از مردم قم، حملات موشکی ایران  به دو پایگاه امریکا در عراق در پاسخ به اقدام تروریستی امریکا را  یک سیلی خواندند و تاکید کردند: مقابله اصلی باید در جهت پایان دادن به حضور فساد برانگیز و ویرانگر امریکا در منطقه باشد.

همانگونه که رهبر معظم انقلاب خاطر نشان کردند: این دشمنی ها فصلی و مقطعی نیست بلکه همیشگی است  وتصور اینکه  دشمنی امریکا با ایران نقطه پایانی دارد خطای فاحش  است.  

ایشان خنثی کردن همه نقشه‌های نامشروع آمریکا در غرب آسیا را نمونه‌ای از تدبیر و شجاعت شهید سلیمانی برشمردند و گفتند: دشمنان حاج قاسم، این واقعیت را به خوبی می‌دانند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در همین زمینه افزودند: حاج قاسم در مقابل همه نقشه‌هایی که با پول، توانایی و تأثیرگذاری سیاسی و تشکیلات وسیع آمریکایی‌ها شکل می‌گرفت، قد علم کرد و آن‌ها را خنثی و بی‌نتیجه کرد.

ایشان با تأکید بر اینکه شهادت حاج قاسم سلیمانی و آن تشییع های بی نظیر"زنده بودن انقلاب" را به رخ دنیا کشید، خاطرنشان کردند: عده ای می خواستند وانمود کنند که انقلاب اسلامی در ایران تمام شده است و البته عده ای هم سعی می کنند این اتفاق بیفتد، اما شهادت حاج قاسم نشان داد که انقلاب زنده است.

انقلاب اسلامی ایران با ایستادگی  مقابل نظام سلطه و مخالفت با هرگونه ظلم پذیری، به نشر اندیشه های استکبار ستیزانه  پرداخت. اندیشه ای که با گذشت 41 سال از پیروزی  انقلاب  اسلامی همچنان جذاب و اثر گذار است.115/118

نویسنده: جمشید امین زاده