دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: در این شرایط نباید کمک های مالی این سازمان یا هر نهاد دیگری که برای مقابله با کرونا تلاش می کند، قطع شود.

به گزارش روز چهارشنبه ایران پرس؛ "آنتونیو گوترش" دبیرکل سازمان ملل متحد افزود، سازمان جهانی بهداشت باید مورد حمایت قرار گیرد زیرا این سازمان در خط مقدم تلاش های جهانی در نبرد با بیماری کووید- 19 قرار دارد.

دبیرکل سازمان ملل متحد، روز 8 آوریل نیز به انتقادهای آمریکا از سازمان جهانی بهداشت واکنش نشان داده و یادآوری کرده بود که این سازمان با هزاران کارمند در خط مقدم مقابله با ویروس کروناست. 

"دونالد ترامپ" رییس جمهوری آمریکا، روز سه شنبه  از قطع کمک های واشنگتن به سازمان جهانی بهداشت خبر داد و گفت: به دولت دستور داده است درباره نقش سازمان جهانی بهداشت در سوء مدیریت شدید و سرپوش گذاشتن بر روند گسترش ویروس کرونا تحقیق کند. 

ترامپ همچنین گفت، آمریکا به عنوان تأمین کننده مالی اصلی این سازمان بر پاسخ گویی کامل مرتبط با یکی از خطرناک ترین و پر هزینه ترین تصمیمات سازمان جهانی بهداشت مبنی بر مخالفت با اعمال محدودیت های مسافرتی از چین و دیگر کشورها تأکید می کند.

رییس جمهوری آمریکا که به شدت بابت نحوه مدیریتش در خصوص شیوع ویروس کرونا مورد انتقاد قرار گرفته پیشتر نیز مدیریت سازمان جهانی بهداشت را همسو با سیاست های پکن خوانده بود درحالی که مقامات چینی بشدت این موضوع را تکذیب کردند.

ویروس کرونا نخستین بار دسامبر 2019 در شهر ووهان چین شناسایی شد. تاکنون بیش از یک میلیون و 970 هزار نفر در جهان به این ویروس آلوده شده اند و بیش از 124 هزار نفر جان باخته اند.138/118

بیشتربخوانید:

گوترش: اگر متحد نباشیم، کرونا میلیون ها قربانی می گیرد

فراخوان آنتونیو گوترش برای اتحاد کشورهای جهان در مقابله با "ویروس کرونا"

گوترش: برای غلبه بر کرونا باید با یکدیگر همکاری کرد