از اوایل مهرماه، برخی ازمناطق مختلف ایران شاهد بروز اغتشاشهایی بود که در همان نخستین روزها، نقش برخی رسانههای سنتی و نوین در گسترش این اغتشاشها نمایان شد.
در این اغتشاشات، سران سیاسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و بعضاً برخی از کشورهای اروپایی، رسانههای آنان و نیز رسانههای فارسی معاند مورد حمایت غرب با شعار حمایت از حقوق ملت ایران، در حمایت از اغتشاشگران و برهم زنندگان امنیت ملت سنگ تمام گذاشتند.
تلاش کشورهای غربی و رسانه های وابسته به آنان برای ایجاد اغتشاش و ناامنی در ایران در شرایطی است که میلیونها نفر از ملت ایران در خیابانها و میادین کشور در حمایت از نظام و کشورشان و مخالفت قاطع با آشوب و اغتشاش حضور یافتند.
به گزارش خبرگزاری ایرانپرس، در این قطعنامه که بر اساس ادعاهای مخالفان جمهوری اسلامی ایران و اتهامات بی پایه و اساس آنان در حمایت از اغتشاشات ادعا شده است: آمریکا از خواست مردم ایران برای تشکیل جمهوری دموکراتیک، سکولار و غیرهستهای حمایت می کند.
در این قطعنامه ادعا شده است که مجلس نمایندگان آمریکا «در کنار مردم ایران که به طور مشروع از حقوق خود برای آزادی در برابر سرکوب دفاع میکنند» میایستد و «حقوق مردم ایران و مبارزه آنها برای ایجاد یک کشور دموکراتیک، سکولار و غیرهستهای را به رسمیت میشناسد.»
این در حالی است که با فروکش کردن ناآرامی ها در ایران، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا سه شنبه شب در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات متحده در نشست مشترک با کنگره در بخش سیاست خارجی، بر خلاف انتظار مخالفان جمهوری اسلامی ایران، هیچ اشاره ای به ایران چه در مورد ناآرامی ها و چه مذاکرات احیای برجام نکرد.
سکوت بایدن در سخنرانی سالانه اش در قبال ایران در حالی است که دولت دموکرات او به رغم شعار رویکرد دیپلماسی همچنان سیاست های فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ را در پیش گرفته و در پی حوادث اخیر ایران نیز سوار بر موج مخالفت ها با جمهوری اسلامی ایران، به بهانه حقوق بشر، تحریم هایی را همگام با متحدان غربی خود اعمال کرده است.125