«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا چهارشنبه شب در نشست خبری مشترک با «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی «ناتو» با بیان اینکه روابط آمریکا و روسیه به «پایین‌ترین حد رسیده است» در تغییر موضعی آشکار گفت: ناتو «دیگر منسوخ نیست».

ترامپ همواره در جریان رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا تاکید کرده بود، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی «منسوخ» شده است.

به گزارش ایرنا، ترامپ با تاکید بر اینکه واشنگتن و مسکو در شرایط کنونی «اصلا با یکدیگر کنار نمی آیند» در اظهاراتی عوام فریبانه ابراز امیدواری کرد، روابط 2 کشور در آینده بهبود یابد.

رئیس جمهور آمریکا همچنین با تکرار این ادعا که دولت سوریه حادثه شیمیایی روز سه شنبه 4 آوریل، در شهر «خان شیخون» را رقم زده است، گفت: احتمال دارد روسیه نیز از پیش در جریان این حمله شیمیایی بوده باشد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه نیز روز چهارشنبه تصریح کرد، روابط مسکو - واشگتن با روی کار آمدن «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور جدید امریکا بدتر شده است.

در روزهای اخیر به ویژه پس از حمله شیمیایی مشکوک به منطقه «خان شیخون» سوریه و در پی آن، دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور جنجالی آمریکا برای حمله موشکی به سوریه، میان امریکا و روسیه جنگی لفظی صورت گرفته است.

این جنگ لفظی در حالی است که روابط واشنگتن و مسکو از سال 2014 در سه محور گسترش نفوذ نظامی ناتو به ویژه آمریکا نزدیک و حتی هم مرز روسیه در شرق اروپا، دریای بالتیک و اوضاع سوریه تیره شده.

نخستین تجاوز مستقیم آمریکا در دوره ترامپ به مواضع ارتش سوریه بامداد جمعه گذشته با شلیک 59 موشک به پایگاه هوایی الشعیرات و روستاهای اطراف آن در استان حمص انجام شد که بر اثر آن چهار کودک کشته و هفت نفر دیگر زخمی شدند.

محور غربی عربی حامی تروریست ها  تلاش فروانی می کند  حمله شیمیایی به «خان شیخون» را به دولت سوریه نسبت دهد، اتهامی که دمشق قاطعانه آن را رد کرده است.

بسیاری از کارشناسان متهم کردن دولت سوریه به استفاده از سلاح شیمیایی را تلاشی برای گمراه کردن افکار عمومی و وارونه کردن واقعیت ها به موازات پیروزی های اخیر ارتش سوریه در مقابل تروریست ها عنوان می کنند.118/117

بیشتر بخوانید:

ترامپ: وارد سوریه نخواهیم شد

تلاش ترامپ برای تحریم بیشتر ایران و روسیه

 

پوتین: روابط روسیه و امریکا با روی کار آمدن ترامپ بدتر شده است

پوتین: سازمان ملل درباره «خان شیخون» تحقیق کند